ANNONCE

Vandt millioner i lotto: Nu hjælper han andre

17. december 2019 16:16 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Steve Thomson gider ikke have penge for de arbejdsopgaver, som han udfører efter en kæmpe lotterigevinst.

Hvis du vandt 928 millioner kroner i lotteriet, ville du så fortsætte med at arbejde?

Det spørgsmål ville for mange nok være et rungende nej. Men for Steve Thomson, der blev multimillionær på at vinde Euromillions jackpot, er det at stoppe med at arbejde ikke sådan lige for.

Steve Thomson er til daglig bygningsarbejder og han lovede efter sin sejr, at han ville fortsætte med at være, som han altid har været. Og nu står det klart, at Steve Thomson bliver ved med at være som altid – eller faktisk er der én markant ændring for bygningsarbejderen.

Han har nemlig afvist at modtage betaling for de opgaver, som hans byggefirma har modtaget, så længe at de penge, der skulle være brugt på byggeriet, bliver brugt på julegaver i stedet. Det skriver Daily Mail.

Steve Thomson er 42 år og han vandt de mange penge sammen med sin kone Lenka, der arbejder som butiksassistent. Præmien er den niendestørste nogensinde i Storbritannien.

En god mand

Den 42-årige har nemlig for nyligt færdiggjort en installation hos en nabo i Selsey, men han gad ikke have penge for arbejdet.

– Han krævede ingen penge. Det viser, at han er klasse fyr og en god mand, lyder det fra naboen til The Sun.

– Vi spurgte ham ikke om hans gevinst, fordi han sikkert har fået nok af at tale om det. Jeg tror, at det er ret godt for ham at kunne arbejde, fordi det fjerner noget af presset for, hvad han skal bruge pengene til, forklarer naboen.

Naboen forklarer samtidig, at Steve Thomson ønsker at gøre sine igangværende aftaler færdig, men så vil han også stoppe med at arbejde – og derfor har han også beholdt sin gamle gule varevogn i stedet for at købe en ny.

Steve Thomson har spillet på lotteriet i 25 år, men han har lovet at hjælpe i lokalområdet. Konen Lenka på 41 år har allerede droppet sit job. Sammen har de tre børn i alderen 15, 10 og otte år – og en af de første ting, der skal ske, er, at de vil købe et nyt hus.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu