ANNONCE

Vanrøgtsmistænkt par vil adoptere plejesøn

3. januar 2012 20:48 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Vanrøgtsmistænkt par vil adoptere plejesøn
Billede mangler

Sagen om de to tidligere plejeforældre fra Mern tager nu en ny drejning.
Forældrene, der er mistænkt for vold og omfattende vanrøgt af deres ni plejebørn,er nemlig meget tæt på at adoptere et af plejebørnene, som de er mistænkt for at mishandle og vanrøgte.
Det skriver Politiken.
Under dagens retssag i Retten i Nykøbing Falster kom det frem, at en af parrets plejebørn, er tæt på at blive adopteret af parret.
Det drejer sig om en 16-årig dreng, der har været plejebarn i familien siden han var tre uger gammel. Drengen skulle ifølge anklageren have modtaget nakkedrag, mavepustere og lussinger, som en del af hans opdragelse hos parret.
Ifølge parrets forsvarer, så nægter drengen selv, at han er blevet slået. Udsagnet kommer fra andre af de børn, der har været plejebørn i familien.
Flere af familiens tidligere plejebørn skal vidne i retten. Det er endnu uvist om det også er tilfældet for den 16-årige, da han har en særlig tæt tilknytning til parret, der er mistænkt.
De to plejeforældre nægtede tidligere i dag at udtale sig og sagen om to årtiers misbrug mod i alt ni plejebørn er derfor udskudt til torsdag.http://politiken.dk/indland/ECE1497177/voldsanklagede-plejeforaeldre-vil….

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu