ANNONCE

Vanvidsbilist brager over for rødt: Bilister i kaos

13. oktober 2018 14:59 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Endnu engang viser lovløsheden sig på vejene i Aarhus V.

Video: Hans Henrik Vestergaard.

For få dage siden kunne Newsbreak.dk fortælle om – og vise video af – en bilist, der mandag 8. oktober kilede sig ind gennem biler, forcerede en midterrabat og kørte over for rødt lys. (Den kan du se over artiklen). Det skete på Åby Ringvej i det vestlige Aarhus.

Lørdag morgen var det historien om en bilist, der fredag kørte 107 kilometer i timen ad Silkeborgvej. Her må man køre 50 kilometer i timen. Det skete fredag – også i det vestlige Aarhus, nærmere betegnet Åbyhøj.

Det var så langt fra den eneste vilde kørsel, der skete i Aarhus V fredag. Det fremgår af Østjyllands Politis døgnrapport.

Og den hændelse kunne næsten til forveksling minde om den, Hans Henrik Vestergaard fik fanget på videoen.

En ukendt mandlig bilist kørte ad Edwin Rahrs Vej med høj hastighed og i krydset ved Lenesvej og Åby Ringvej kørte han over for rødt lys. Det bevirkede, at flere bilister måtte nødbremse for ikke at påkøre ham. (Bemærk: Billedet, der er brugt til illustration er fra mandagens hændelse).

– Det er simpelthen en mærkelig moral. Vi ser det flere steder, siger Jens Rønberg, vagtchef ved Østjyllands Politi, til Newsbreak.dk.

Bilen fortsatte lige gennem krydset og ind på en cykelsti, hvor den påkørte en steeler og et skilt der væltede.

Herefter stak han af.

En hundepatrulje afsøgte efterfølgende flugtruten og fandt en sko samt en mobiltelefon, der blev sikret til sagen.

Politiet er på nuværende tidspunkt ikke klar over, hvem manden, der stak af, er. Noget, der også kan blive svært at bevise.

Men sagen er dog ikke lagt ned. Når den patrulje, der fredag var først på stedet igen møder ind, optages efterforskningen. Hvilket er normal procedure i sådanne tilfælde.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu