Vanvidsudligning: Laudrup slap med skrækken

1. januar 2013 18:05 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Vanvidsudligning: Laudrup slap med skrækken
Billede mangler

Swansea og Michael Laudrup har haft medvind hen over julen og var før årets første kamp ubesejrede i tre kampe.
 Af: MADS KORSAGER NIELSEN, mkn@sporten.dk
 
Seneste resultat var en sejr på Craven Cottage over Fulham. Det var da også Laudrups tropper, der kom bedst fra start mod Aston Villa hjemme i Wales.
 
Efter kun ni minutter kunne Wayne Routledge score hjemmeholdet foran. En føring Swansea holdt i det meste af halvlegen, mens Aston Villa var under et volsomt pres.
 
Det var ikke meget boldbesiddelse, gæsterne fik lov at have. Men til gengæld kneb det med effektiviteten hos Swansea, der misbrugte et par store muligheder.
 
Michael Laudrups ansigtsudtryk på bænken illustrerede meget klart, at 1-0 er en usikkert smal føring. Og ganske rigtigt – kort før pausen kunne Aston Villa sparke sig på 1-1 ved Andreas Weimann på deres indtil videre eneste chance.
 Læs også: Bliver han Laudrups første januartransfer?
 
En spand vand i hovedet på hjemmeholdet, der gik til pause med bevidstheden om at have smidt dominansen væk.
 
I anden halvleg kom der mere bid i Aston Villa, der spillede sig frem til flere muligheder end kampens første akt.
 
Swansea var heller ikke ufarlige, og særligt topscorer Michu hilste på i feltet med flere afslutninger i takt med, at Swansea lagde pres på.
 
Men selv om kampens sidste halve time i perioder havde karakter af spil til et mål, lykkedes det ikke Swansea at score sejrsmålet.
 
Otte minutter før tid skete katastrofen så, da Swansea begik straffespark. Benteke svigtede ikke en-til-en med målmanden og scorede sikkert i venstre side af buret.
 
Dermed var comebacket totalt for Aston Villa, der indtil da havde virket helt nede i sækken, mens Swansea skabte fire-fem store chancer.
 
Chancer de desværre for Laudrup ikke formåede at score på.
 
De sidste fem minutter dirigerede Laudrup sine tropper frem til et tungt pres, og fire minutter inde i overtiden lykkedes det endelig.
 
Efter adskillige afslutninger og blokeringer foran Aston Villas mål i et sandt shoot-out, havnede bolden for fødderne af Danny Graham. Han svigtede ikke og hamrede det udlignende mål ind buret.
 
Det var også ham, der i Michus fravær scorede sejrsmålet mod Fulham.
 
Dermed er Laudrup ubesejret i Premier Leagues krævende jule- og nytårsprogram.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu