Vanvittig biljagt slut efter 30 km.: 18-årig på skadestuen

13. november 2018 12:43 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

I 30 kilometer gennem Østjylland forsøgte en ung mand at stikke af fra politiet.

Føreren af en bil blændede ikke ned for det lange lys, da en politipareulje fra Østjyllands Politi passerede den ved Termestrup på Djursland natten til tirsdag, og det endte i en større biljagt, oplyser Østjyllands Politi i sin døgnrapport.

Betjentene i patruljevognen syntes, at den pågældende førers kørsel var særdeles besynderlig, og derfor vendtes vognen for at standse den sølvgrå peugeot, men den var føreren ikke med på. Han satte i stedet farten op og kørte væk fra patruljen.

Det satte gang i en længere eftersættelse på mere end 30 kilometer med høj hastighed gennem Hornslet, over Krajbjerg, gennem Eskerod, Rodskov, Ugelbølle og Rønde, skriver politiet.

Turen stoppede efter god tid i rundkørslen ved Frellingvej og Bugtrupvej i udkanten af Kolind. Her kørte bilisten nemlig ind over græsforhøjningen i midten og endte med et brag i grøften. Resultatet kan du se i vores galleri over artiklen her.

I bilen fandt politiet en 18-årig mand, der ikke kom alvorligt til skade, men alligevel blev sendt til tjek på skadestuen. Politiet har jævnfør døgnrapporten ingen forklaring på, hvorfor den unge mand valgte at stikke af.

Han kan dog se frem mod flere sigtelser for overtrædelser af færdselslovgivningen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu