ANNONCE

Vanvittig pris: Her er Danmarks dyreste sommerhus

28. april 2021 11:06 | Af: Maiken Krongaard, mk@newsbreak.dk

Hvis man er klar til at fyre 29,5 millioner af på et sommerhus, så får man både 221 kvadratmeter, master bedroom og walk in-closet med i prisen

Vanvittig pris: Her er Danmarks dyreste sommerhus
WOW! Danmarks dyreste sommerhus koster 29,5 millioner kroner. Foto: Nybolig Liebhaveri - Peter Leander

I Nordsjælland ligger flere af landets mest populære sommerhusområder, og det er også her i en de kystnære byer, Hornbæk, at Danmarks absolut dyreste feriebolig på markedet befinder sig.

Et sommerhus på 221 kvadratmeter, hvor du skal kunne finde næsten 30 millioner kroner på kontoen for at matche udbudsprisen. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Den eksklusive feriebolig kan købes for – hold nu fast –  svimlende 29,5 millioner kroner. Den vilde pris på prisskiltet placerer sommerhuset i toppen af det danske sommerhusmarked – med et forspring på næsten ti millioner kroner ned til den næste på listen.

4,5 millioner ned til nummer to

For det beløb får du ifølge salgsopstillingen fra ‘Nybolig Liebhaveri – Peter Leander’ en gennemført bolig med blandt andet spisestue og stuer, en suite, et master bedroom med walk in-closet, et anneks og en dobbelt garage.

Derudover ligger sommerhuset heller ikke langt fra vandet i den nordsjællandske kystby.

Feriehuset i Hornbæk kan – hvis det bliver solgt til prisen – gå hen og blive årets dyreste sommerhus-handel: Der er nemlig fire 4,5 millioner ned til det sommerhus, som indtil videre i år er blevet solgt for det største beløb.

Sommerhuse til næsten 30 mio. ikke unormalt

Ifølge Boliga.dk blev der i marts handlet et fritidshus fra 1775, som ligger helt ned til vandet lidt længere henne ad kysten i Tisvildeleje for hele 25 millioner kroner.

Det er da heller ikke helt urealistisk, at der bliver handlet sommerhuse i Danmark for beløb, der nærmer sig 30 millioner kroner:

I 2020 var årets dyreste handel nemlig en 309 kvadratmeter stor feriebolig på Østerled i Tisvilde for 28.240.000 kroner.

Flere billeder af Danmarks dyreste sommerhus kan ses her.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu