Vanvittigt selvmål i City-nedtur

9. februar 2013 20:34 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Vanvittigt selvmål i City-nedtur
Billede mangler

Helt skidt blev det, da Gareth Barry kronede en elendig indsats med et af de mest absurde selvmål, der længe er set. På et relativt ufarligt indlæg langs jorden valgte en helt upresset Gareth Barry med front mod eget mål at sætte højre foden på og sende bolden ind bag en sagesløs Joe Hart i City-målet.

Barrys groteske selvmål, som han får svært ved at finde en undskyldning for efterfølgende, bragte Southampton foran 3-1, og det afgjorde reelt kampen, da det tog den sidste gejst ud af et Manchester City-mandskab, som virkede uoplagte og energiforladte på St. Mary’s Stadium.

Bundholdet Southampton kom foran allerede efter syv minutter ved Jason Puncheon. Flere af Manchester Citys store profiler spillede en forfærdelig kamp, og det gjaldt også landsholdskeeper Joe Hart, som hjalp Southampton på vej mod en vigtig sejr med et decideret drop efter 22 minutters spil. Hart tabte en bold, som han burde have grebet, imellem sine egne ben, og Steven Davis var lynhurtigt over kuglen og prikkede den det sidste stykke ind i mål til 2-0.

De regerende engelske mestre kom kortvarigt tilbage i opgøret, da de i slutningen af første halvleg reducerede til 1-2 ved Edin Dzeko efter et godt kontraangreb. Men det virkede ikke for alvor som om, City-spillerne troede på, at de kunne få point med hjem fra Southampton – og den sidste tro forsvandt tre minutter inde i anden halvleg, da Barry på vanvittig vis sendte bolden i eget mål.

Med nederlaget ser mesterskabet ud til at være en håbløs drøm for City, som har ni point op til Manchester United, der har en kamp til gode. Vinder Manchester United søndag hjemme over Everton, begynder det med et forspring på 12 point at ligne en afgørelse på Premier League.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu