Vanvittigt: Servicemedarbejder gjorde uhyggeligt og farligt fund på legeplads

4. december 2018 12:48 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En kniv limet på en rutsjebane. Så uhyggeligt et fund gjorde en servicemedarbejder mandag.

Kig godt på billedet vedhæftet denne artikel. Det ér ganske rigtigt en kniv, og den er faktisk limet fast på en rutsjebane på en legeplads. Så vanvittigt et fund gjorde en servicemedarbejder i et nordsjællandsk boligselskab mandag.

På en legeplads på Skovfogedvænget i Frederiksværk opdagede medarbejderen under en rutineinspektion heldigvis kniven, der ifølge Nordsjællands Politi var limet fast med silikone på toppen af rutsjebanen – lige der, hvor glade børn normalt vil holde ved for at få fart på.

Korrekt er der ikke tale om en egentlig kniv, men derimod et knivblad fra en hobbykniv. Medarbejderen anmeldte det til politiet klokken 14.28. Der blev desuden fundet silikonerester flere steder på selve rutsjebanen.

Nordsjællands Politi oplyser til Newsbreak.dk, at sagen nu efterforskes, fordi der er tale om risiko for at have forvoldt fare for andres liv eller førlighed. Det kunne være gået gruelig galt.

Politiet har i forbindelse med sagen gennemgået tidligere anmeldelser, der er tilgået, men har ikke fundet andre episoder, der minder om eller kan have umiddelbar relevans for sagen her. Newsbreak.dk får at vide, at der egentlig ikke er mere at sige om sagen, end det, der allerede er meldt ud.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu