ANNONCE

Var millionær en måned uden at vide det

14. juli 2020 11:44 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Hans princip om ikke at tage telefonen fra ukendt nummer stoppede ham fra at få 12,5 millioner ind på kontoen.

Var millionær en måned uden at vide det
I over en måned prøvede Danske Spil at få fat i ham.

En mand i 50’erne fra Favrskov Kommune gik rundt som millionær i over en måned uden at vide det, fordi han har et princip om, at han ikke svarer på opkald fra folk, han ikke kender. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

Således gik manden rundt – intetanende om, at han havde 12.500.000 i udsigt på kontoen.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Han havde nemlig heller ikke været logget ind på sit Plus-abonnement siden han oprettede den for flere år siden. Så chancerne for, at han selv ville opdage sit held, var meget små.

-Nu kan jeg godt se, at det var lidt dumt, at jeg ikke tog telefonen, siger vinderen, der er millionær nummer 3669, med et grin.

SMS fra fremmede kvinde

Efter de mange forgæves opkald og enkelte mails tog Helene, der sidder i Danske Spils Kundeservice, andre midler i brug.

Da retningslinjerne foreskriver, at man kun må oplyse om en gevinst til selve vinderen – og altså ikke andre personer, der kan have overtaget en telefon, uden at oplysningen er blevet opdateret, skrev hun følgende SMS til den hemmelige millionær:

“Kære … Det er meget vigtigt, at du ringer til mig. Mvh, Helene”.

– Jeg undrede mig da over, at jeg fik en sms fra en fremmed kvinde. Men jeg blev selvfølgelig nysgerrig. Så jeg ringede op til hende. Da hun sagde noget om, at jeg havde vundet en stor gevinst i Lotto, blev jeg naturligvis skeptisk. For jeg har prøvet at blive ringet op af folk, som enten ville snyde mig eller sælge mig noget. Det er også derfor, jeg ikke tager telefonen, hvis jeg ikke kender nummeret, fortæller han.

Nu kan drøm gå i opfyldelse

Helene fik dog manden til at gå ind og kigge på sin abonnementskonto, hvor det ganske rigtigt stod, at han havde vundet 12.500.000 skattefri kroner.

-Det var meget uvirkeligt. Jeg måtte have noget at sunde mig på, så jeg gik ud og købte en virkelig god flaske rom og tog mig et fornuftigt glas, lyder det.

Den heldige vinder, der er single, glæder sig først og fremmest over, at han nu kan flytte ind til centrum af Aarhus, da det er en drøm, han længe har haft.

-Jeg har boet derinde før og har længe villet flytte tilbage, men finanserne har ikke været til det, da det jo er enormt dyrt. Så nu vil jeg købe mig en fin lejlighed. Jeg glæder mig virkelig meget til at komme tilbage, hvor der er liv – biografer og restauranter osv. Det har jeg savnet. Og nu behøver jeg aldrig mere tænke på, at jeg skal spare.

Vil stadig arbejde

Selvom vinderen egentlig godt kunne trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet efter så stor en gevinst, har han ikke tænkt sig at lave om på andet i sit liv, end at flytte bopæl.

-Jeg kan godt lide at arbejde og ved ikke, hvad jeg ellers skulle bruge min tid på. Jeg tror, jeg ville kede mig, hvis ikke jeg havde noget at stå op til. Men det er da klart, at det giver nogle muligheder for at gå på pension tidligere, hvis jeg får lyst til det. Og så tror jeg, jeg skal på nogle længere rejser om vinteren, så man slipper for at være i Danmark i de kolde måneder.

Den heldige vinder havde ikke planlagt den helt store sommerferie i år, men overvejer nu at tage en tur rundt i Danmark og besøge alle de steder, han aldrig har haft mulighed for at se. Især nu, hvor Corona alligevel har sat nogle begrænsninger på rejseaktiviteten.

-Det kunne godt blive en rigtig hyggelig luksustur med en hotelovernatning her og der. Så støtter man også lokalt. Det kan jeg godt lide, siger han.

Ingen ved det

Endnu har den aldeles velhavende mand ikke fortalt til nogen, at han har vundet den store gevinst.

– Jeg er lidt i vildrede, om jeg skal dele det med nogen. På den ene side, har man jo lyst til at skrige sin glæde ud til alle. På den anden side ved man ikke, om man kan få nogle problemer ved at gøre det. Så det overvejer jeg lige den næste tid. Nu skal jeg først lige komme mig helt over chokket, siger han – og griner igen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu