ANNONCE

Var prinsesse Diana gravid da hun døde? Endelig kom svaret

18. februar 2019 15:11 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Nu er det endelig slået fast, om prinsessen var gravid eller ej, da hun døde.

Den britiske retsmediciner Angela Gallop afslører i en erindringsbog, ‘When the dogs don’t bark: A forensic scientist’s search for the truth’, der udkommer torsdag, hvordan hun via en retsmedicinsk undersøgelse er kommet frem til , at prinsesse Diana ikke var gravid, da hun omkom i en tragisk bilulykke i Paris i august 1997. Det skriver BT.dk, der refererer til en artikel i The Times søndag.

Undersøgelsen foregik på det retsmedicinske institut ved King´s College under ledelse af professor David Cowan. Han var leder af stedet og udviklede en metode til at teste, om prinsessen var gravid. Samtidig testede Angela Gallop prøver af prinsessens maveindhold for at finde ud af, om de indholdt tegn på rester af svangerskabsforebyggende medikamenter.

– Det første, jeg gjorde var at se, om blodprøverne fra prinsessen rummede graviditetshormonet humant choriongonadotropin. Det andet var at se efter spor efter, om hun havde taget en p-pille, forklarer Angela Gallop til The Sunday Times.

Ikke gravid

Alle resultater viste sig negative, og dermed er det særdeles usandsynligt, at prinsesse Diana var gravid, da hun døde i ulykken, der skete i Pont de l’Alma-tunnellen. Med i bilen, der blev ført af en medarbejder fra Hôtel Ritz, var også millionærsønnen Dodi al-Fayed. Parret havde boet på netop Hôtel Ritz i dagene op til ulykken.

BT nævner også, at både faderen til Dodi al-Fayed, Mohammed al-Fayed, samt fransk politimand har udtalt, at prinsesse Diana var gravid, da hun omkom, men at det således nu viser sig, at det ikke er rigtigt. Desuden, at undersøgelsens konklusioner stemmer overens med udtalelser fra Dianas familie, der har sagt, at der ikke var tegn på, at hun var gravid.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu