ANNONCE

Varebil blokerede trafikken på Storebæltsbroen: Nu hyldes chaufføren

2. maj 2018 16:26 | Af: Matias Mortensen, mm@newsbreak.dk

Natascha var imponeret over en varebilførers handling på en tur over Storebæltsbroen.

Tirsdag var Natascha Bøgelund Andersen på vej i bil over Storebæltsbroen med sin far på passagersædet. Her kørte hun bag en varevogn, der kørte meget langsomt. Der var dog en rigtig god forklaring på den lave fart, og derfor hylder hun nu føreren af bilen i et Facebook-opslag.

I første omgang lagde hun sig bag ved varebilen, da den lave fart passede hende fint. Lidt efter trak varebilen ud i anden vognbane, og her fortsætte den med en fart på omkring 60 kilometer i timen.

Natascha og hendes far, der var med i bilen, troede i første omgang, at bilen kørte langsomt på grund af den kraftige sidevind, men det viste sig, at der var en endnu bedre forklaring på den påfaldende lave fart, skriver hun.

Natascha Bøgelund Andersen fortæller til Newsbreak.dk, at hun og faren blev enormt opløftede, da det gik op for dem, hvad varebilen foretog sig.

– Jeg syntes bare, at det var så fantastisk. Vi sad virkeligt og heppede på ham, for det var så godt, det han gjorde, og det er ikke så tit, man oplever, at folk gør den slags, siger hun til Newsbreak.dk.

I sit Facebook-opslag forklarer hun sammenhængen:

En stakkels motorcyklist kører foran, og vinden er så kraftig, at han er ved at vælte flere gange! Nu gør kassevognen noget uventet, han kører op på siden af motorcyklen, og laver læ for ham! Så nu kan han køre uden at være ved at vælte.

Natascha Bøgelund Andersen valgte at blive liggende bag ved motorcyklisten for at skærme for bagfrakommende, mens det lille følge efterhånden fik samlet en slange af trafikanter bag ved sig.

– Bilerne samler sig bag kassevognen, de blinker, og dytter, og forsøger at køre imellem vognen og motorcyklen! Alt imens vognen kæmper en brag kamp, for at hjælpe den stakkels motorcyklist, beskriver Natascha Bøgelund Andersen.

Troede, der vankede skældud

Varebilen tændte sine blink på taget, men flere bagvedkørende pressede stadig på for at komme forbi. Sådan kørte varebilen kortege for motorcyklisten omkring halvdelen af turen over broen. Her kørte varebilen væk, da der også var mere læ for vinden.

Natascha Bøgelund Andersen har masser af ros til føreren af varebilen.

– Det var imponerende. Måske nogle vil gøre det samme en anden gang, skriver hun til Newsbreak.dk i en kommentar til oplevelsen.

Hun ringede efterfølgende til firmaet, der stod på varebilen og fik fat i manden, der havde siddet bag rattet. Det viste sig at være direktøren ved navn Lars.

– Først bliver han jo lidt overrasket over, da jeg ringer. Han tror, at jeg er en af de bilister, der var sure på ham, fortæller Natascha Bøgelund Andersen.

Han blev derfor meget lettet, da det i stedet var ros, han fik.

– Lars fortæller, at han faktisk har gjort det flere gange. Når han har kørt på broer, hvor der har været kraftig vind, så har han lagt sig for give læ, fortæller hun.

– Han har selv kørt motorcykel, og han fortalte mig, at det var sindsygt ubehageligt at køre på sådan en motorcykel og ligge helt nede på siden for ikke at vælte, siger hun videre.

Hendes opslag er i skrivende stund blevet delt over 500 gange og talrige personer sender masser ros til varebilchaufføren i kommentarfeltet. Det glæder, at hendes opslag har fået så stor respons Natascha Bøgelund Andersen

– Jeg bliver rigtig rigtig glad for, at folk har respekt for det, og folk roser ham, for det han har gjort. Det giver mig lidt mere tro på menneskeheden, siger Natascha Bøgelund Andersen.

Hun håber, at historien kan få andre til at gøre det samme, hvis de ser en motorcyklist, der er blevet fanget i en kraftig vind.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu