ANNONCE

Varevogn med stjålne plader gemte på gevinst

26. september 2020 16:52 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Flere blev anholdt.

Varevogn med stjålne plader gemte på gevinst
Ifølge politiet var de anholdte på vej til at sende stjålent værktøj ud af landet, da de blev anholdt. Genrefoto.

Politiet mistænker fem mænd for at have stjålet værktøj for over 600.000 kroner fra byggepladser spredt ud over København.

Sydsjælland- og Lolland-Falsters Politi skriver i en pressemeddelelse, at de fem mænd, alle udenlandske statsborgere, blev anholdt onsdag aften, da Udlændingekontrolafdelingens (UKA) efterforskningsenhed slog til i Ishøj og Skibby på Sjælland.

Tre fængslet

De fem mand sad i en udenlandsk registreret bil, med falske nummerplader, da de blev anholdt af politiet. Politiet mener, at de fem mænd var på vej til en udenlandsk fragtmand, der skulle fragte stjålent værktøj ud af Danmark.

Tre af de anholdte blev siden fængslet til den 21. oktober 2020.

– Vi har stort fokus på omrejsende kriminelle grupper, som sendes til Danmark for at begå berigelseskriminalitet, hvor de eksempelvis laver tyveri ved opskæring af containere på byggepladser for derefter at fragte tyvekosterne ud via landegrænsen. Vi er meget tilfredse med anholdelserne i går, som er vigtige i forhold til at forhindre de omrejsende kriminelle grupper med at operere i Danmark, siger Peter Compen, politiinspektør ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i pressemeddelelsen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu