ANNONCE

DMI lover varm weekend

17. april 2020 06:36 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Weekenden byder på masser af sol - og ret flotte temperaturer.

Det tegner til at blive en flot weekend rent vejrmæssigt. Der er masser af sol på programmet og temperaturerne bliver ganske pæne.

Det fortæller vagtchef Martin Lindberg, Danmarks Meteorologiske Institut, DMI, til Newsbreak.dk.

– Fra fredag til og med søndag bliver vejret faktisk meget det samme. Det bliver usædvanlig mildt. Det skyldes et højtryk, der ligger over Shetlandsøerne. Det giver os stabilt vejr, lyder det fra meteorologen.

Der er tale om en meget tør men også lidt kold luft, der strømmer ned over Danmark fra nord. Det sørger for, at vi ikke får regn men giver os til gengæld også en masse sol.

– Det kan give lidt frost om natten. Men når solen kommer frem, så varmer den op, så vi får temperaturer om dagen op til 14 grader, siger Martin Lindberg.

Vinden kommer vi heller ikke til at mærke meget til.

– Den bliver svag til jævn hele weekenden fra en nordlig eller østlig retning. Så med de vindforhold bliver det altså en meget behagelig weekend, siger Martin Lindberg.

Fortsætter

Og noget kunne tyde på, at det lune vejr fortsætter.

– Jeg har i hvert fald ingen nedbør i prognosen før tidligst på torsdag i næste uge. Og temperaturerne ser ud til at stige, så vi onsdag kommer helt op på 18 grader. Der kan komme en sky eller to ekstra, men ellers fortsætter det solrige vejr. Samtidig ser vi ud til at slippe helt af med nattefrosten i næste uge, siger Martin Lindberg.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu