Vej spærres i flere timer: Lastbil væltet i rundkørsel

13. august 2017 08:49 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

En lastbil er søndag morgen væltet i rundkørslen Frederikssundvej ved Ågade - det kommer til at tage mange timer før vejen bliver genåbnet.

Vej spærres i flere timer: Lastbil væltet i rundkørsel
Det er her i rundkørslen Frederikssundvej ved Ågade umiddelbart vest for Frederikssund, lastbilen er væltet. Foto: Vejdirektoratet.

Søndag morgen er en lastbil væltet i rundkørslen ved Ågade på Frederikssundvej. Det bekræfter vagtchef Martin Bakke, Nordsjællands Politi, over for Newsbreak.dk.

– Vi får meldingen lørdag morgen klokken 07.45. Lastbilen er væltet rundt på siden og vi har lige nu en patrulje på stedet, siger Martin Bakke.

Ifølge Newsbreak.dks oplysninger skulle der også være redningsmandskab ved ulykken. Men der er tilsyneladende ikke tale om voldsom personskade.

– Af de oplysninger jeg kan se, fremgår det, at der kun er lettere personskade. Det er formentlig lastbilchaufføren, der er kommet lettere til skade, da lastbilen væltede, siger Martin Bakke.

Bilinspektør tilkaldt

Det kommer til at tage flere timer før vejen bliver genåbnet. Det skyldes, at der lige nu er ved at blive rekvireret en bilinspektør, der skal se på, om det er en fejl på lastbilen, der har gjort, at den væltede.

– Vi afventer bilinspektøren. Derefter skal vi have en kranbil derud, som skal rejse lastbilen op igen. Det kan godt tage nogle timer, siger Martin bakke.

Da oprydningsarbejdet spærrer hele vejen opfordrer både politi og Vejdirektoratet til, at trafikanter finder alternative ruter. Vejen forventes genåbnet tidligst ved middagstid.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu