ANNONCE

Vejdirektoratet: Alle disse steder skal der arbejdes

15. april 2020 11:25 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Vejdirektoratet oplyser, at der i år er særligt fokus på en lang række broer og tunneler over hele landet.

Som bilist, der benytter sig af broer eller tunneler i Danmark, vil du den kommende tid formentlig lægge mærke til, at der udføres forskelligt vedligeholdelsesarbejde på dem.

For i løbet af året skal en lang række broer og tunneler, der samler Danmark, renoveres. Det skriver Vejdirektoratet.

Vigtige i infrastruktur

Som oftest er det store broer eller tunneller, der forbinder de forskellige landsdele af Danmark sammen. Det er blot én af grundene til, at de betragtes som værende en yderst vigtig del af landets infrastruktur.

Det betyder også, at der i de kommende måneder skal arbejdes på 18 broer og tunneller, så deres levetid kan sikres ud i fremtiden.

– Vi fører hele tiden et tæt og løbende tilsyn med vores store broer og tunneller, da det er nogle af de vigtigste elementer i vores infrastruktur, siger afdelingsleder Niels Højgaard Pedersen fra Vejdirektoratet og fortsætter:

– Og hvert år renoverer vi en del af dem, så de konstant fremstår i funktionsdygtig og trafiksikker stand.

Tilføjer værdi

Renoveringen af de 18 broer og tunneller rundt omkring i Danmark er af forskellig karakter. For nogle broer gælder en større renovering, mens der for andre er tale om en mindre mængde arbejde. Det samme kan siges for tunnelerne.

– Vores arbejder på broerne og tunneller er både af større og mindre karakter. Men fællesnævneren for dem er, at de forlænger bygningsværkernes levetid og dermed tilføjer værdi til hele statsvejnettet, siger Niels Højgaard Pedersen.

Renoveringen breder sig til hele landet, hvor der blandt andet skal kigges på Vejlefjordbroen, Ny Lillebæltsbro, Langelandsbroen og mange flere.

Du kan få overblik over de forskellige renoveringer i galleriet øverst i artiklen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu