Vejle bliver til VB Alliancen

1. marts 2013 17:16 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Vejle bliver til VB Alliancen
Billede mangler

VB Alliancen, FC Trekanten eller bare Vejle Boldklub?

 

Det var alternativerne for vejlenserne, da det stod klart,  at DBU ikke vil godkende navnet Vejle Boldklub Kolding fra næste sæson, da koldingenserne har trukket sig ud af overbygningen, og Kolding IF har ambitioner om selv at rykke op i 2. division.

Fanklubben “The Crazy Reds” håbede på det gamle Vejle Boldklub, men valget faldt på VB Alliancen.

– Med samarbejdet omkring Vejle Boldklub Kolding satte vi gang i en proces, hvor målet er topfodbold i regionen baseret på et selskab med en sund økonomi. Den målsætning kræver, at vi kan tiltrække sponsorer og aktionærer fra hele Trekant-regionen. Samarbejdet blev i sin tid skabt med stor respekt for Vejle Boldklubs brand og historie som et flagskib i dansk fodbold, og den respekt har vi stadig, siger klubbens formand, Lars Skou.

– Vi har derfor valgt navnet VB Alliancen. Med navnet VB Alliancen går Vejle Boldklubs brand og historie hånd i hånd med vores ønske og målsætning om en bredere forankring i regionen, tilføjer Lars Skou.

– Ordet Alliancen symboliserer, at mange gode kræfter står sammen om at skabe grundlaget for topfodbold i regionen. For at nå det mål er det afgørende, at tilskuere, fans, sponsorer og aktionærer står sammen som en ubrydelig alliance, gør vi det, er klubben kommet langt i forhold til målet om topfodbold i regionen, siger Lars Skou.Den østjyske klub overvintrer på andenpladsen i NordicBet Ligaen, som – hvis den kan holde fast i den placering – vil medføre oprykning til Superligaen, som Vejle senest spillede med i i 2008/09.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu