Vejle leder efter nyt navn

26. februar 2013 12:18 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Vejle leder efter nyt navn
Billede mangler

I januar meddelte DBUs bestyrelse til Vejle Boldklub Kolding, at klubben ikke længere kan bruge Kolding i navnet. En af moderklubberne Kolding IF ønsker at have et hold i 2. division, og derfor må Kolding ikke længere indgå i klubnavnet. Inden 1. juli skal klubben derfor komme med forslag til det nye navn.

 

Tirsdag formiddag kunne Lokalavisen Vejle så melde, at klubben har søgt om at føje navnene FC Trekanten og VB Alliancen til klubben, men det falder ikke i god jord hos klubben fanklub, The Crazy Reds.

– Vi vil jo alle sammen gerne hedde Vejle Boldklub igen, og der er mange, der allerede har ytret sig på vores forum, siger formand Mads Hansen, der dog foretrækker det sidste, hvis han skal vælge.

– Hvis vi skal vælge mellem de to, så må vi gå efter VB Alliancen, det må vi nok erkende, men det er jo valget mellem pest eller kolera, siger han. 

VB Koldings direktør Henrik Tønder har på trods af DBUs beslutning ikke opgivet at beholde Kolding i navnet, og det kan i sidste ende betyde, at tilhængerne får deres vilje alligevel. 

– Som udgangspunkt har vi en dialogrunde med DBU, og der vi går efter at fastholde navnet. Kan det ikke lade sig gøre, så hedder vi Vejle Boldklub, siger Henrik Tønder, der ikke vil bekræfte, at klubben har ansøgt om de to navne.

– Det, den lokale ugeavis refererer til, er, at de har set i CVR-registret, hvilke navne vi har rettighederne til. Det, der er hensigten, er, at vi på et tidspunkt forhåbentlig bliver en større regional fodboldklub, og så har vi dækket os ind med navne, siger han. 

VB Kolding ligger ved vinterpausen nummer to i Betsafe Ligaen to point efter FC Vestsjælland. De åbner forårssæsonen den 23. marts på udebane mod Viborg.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu