ANNONCE

Vejlegården: 3F-boss stævnet af Saxo Bank-direktør

28. september 2012 15:03 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Vejlegården: 3F-boss stævnet af Saxo Bank-direktør
Billede mangler

Saxo Banks direktør åbner injuriesag mod 3F i den verserende Vejlegård-sag.
 
Sommerens store politiske drama om 3F’s blokade mod Restaurant Vejlegården ender nu i et retsopgør mellem to af aktørerne.
Den liberale direktør i investeringsbanken Saxo Bank Lars Seier Christensen mener, formanden for Danmarks største fagforbund 3F har udtalt sig injurierende.
Og derfor er et sagsanlæg nu sendt til retten i Hillerød. Det skriver BT.
Tvisten drejer sig om, at Poul Erik Skov Christensens udtalelser, efter Saxo Bank-direktøren i sympati med restauranten betalte mad for 200 inviterede gæster på Vejlegården.
Formanden for Danmarks største fagforbund overtrådte angiveligt loven ved at antyde, at Saxo Bank var med til også at finansiere de hackere, der samtidigt lagde flere sider i fagbevægelsen ned.
Bølgerne gik højt, fordi Restaurant Vejlegården havde opsagt overenskomsten med 3F til fordel for en, set med lønmodtagernes øjne, ringere overenskomst med Kristelig Fagforening (Krifa).
Men Poul Erik Skov Christensen forsikrer, at han ikke ligger søvnløs om natten på grund af sagen.
– Jeg mener ikke, de har ret i deres påstand. Men i og med at de nu har taget de retslige skridt, som de skal, hvis de vil føre sagen, så synes jeg ikke, jeg skal udtale mig yderligere, siger han til BT.
Saxo Bank ønsker ikke at kommentere sagen, så længe den er i retssystemet.
 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu