Vejlegården går konkurs

4. marts 2013 17:38 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Vejlegården går konkurs

Restaurant Vejlegården er gået konkurs. Det oplyser restaurantens forpagter, Amin Skov, i en pressemeddelelse på restaurantens Facebook-side.

 

»Det er med stor beklagelse, at jeg må meddele, at Restaurant Vejlegården ikke længere kan opretholdes økonomisk og er derfor pr. 4 marts 2013 gået konkurs,« oplyser Amin Skov i pressemeddelelsen.

Restauranten har gennem en længere periode været ramt af en faglig blokade, hvilket ifølge forpagteren har været medvirkende årsag til, at restauranten nu er gået konkurs.

»Igennem det seneste år har 3Fs konflikt mod Vejlegården kostet mange ressourcer. Dette har kunnet mærkes især i den daglige drift og ikke mindst i vanskelighederne med at skaffe og tilføre kapital til virksomheden,« siger Amin Skov i pressemeddelelsen.

Senest udbrød der brand på restauranten kort før jul sidste år. Politiet efterforsker stadig, om branden kan være påsat, og Amin Skov er fortsat sigtet for brandstiftelse og forsikringssvindel. Han blev dog løsladt efter et grundlovsforhør i januar.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu