ANNONCE

DMI: Markant vejrændring er på vej

23. oktober 2019 06:44 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Vejret den 23. oktober bliver pænt for årstiden.

Der er ingen grund til at pakke sig for meget ind, når man bevæger sig ud i vejret den 23. oktober 2019.

Onsdagens vejr vil nemlig fortsat være ganske lunt for årstiden – og der er heller ikke udsigt til regn, lyder det fra Danmarks Meteorologiske Institut, DMI.

Artiklen fortsætter under videoen

Med det sagt, skal man dog heller ikke forvente at kunne solbade, siger vagthavende meteorolog Bolette Brødsgaard fra DMI til Newsbreak.dk:

– Det bliver en rar og lys dag, men den bliver helt overskyet med sådan et lidt grå-hvidt skydække. Der vil dog være enkelte sprækker af sol. Det er jo ikke vådt i hvert fald, så det kan vi glæde os over, siger Bolette Brødsgaard.

Temperaturerne vil onsdag ligge mellem 12 og 14 grader, mens vinden bliver let til frisk fra sydvest.

Vejret den 23. oktober 2019: Markante ændringer i sigte

Resten af ugens vejr vil byde på markante ændringer – både til bedre og til det værre.

Og for at starte med det bedste først, så ser torsdag ud til at blive en overordentlig lun dag, taget i betragtning af, at kalenderen siger ultimo oktober:

– I morgen bliver en lille smule varmere – her passerer en svag varmfront natten til torsdag, der gør at vi kan komme helt op på 17 grader lokalt – men igen skyet, dog en anelse varmere, siger vagthavende meteorolog Bolette Brødsgaard til Newsbreak.dk.

Herefter skal man dog være særdeles glad for vand for at kunne finde glæde i vejrudsigten. Allerede natten til lørdag er der nemlig udsigt til, at der bliver åbnet op for sluserne:

– Natten til lørdag får vi et vejrskifte med en hel del regn og blæst, så det ser ud til at det er slut for denne gang med de her lidt lune efterårstemperaturer. Det bliver faktisk meget vådt og samtidig blæsende, siger Bolette Brødsgaard, der også har en opfordring til myndighederne:

– Hvis kommunerne er lidt fremsynede, så skynder de sig ud og renser de kommunale riste for blade og den slags – ellers får vi kæmpe vandpytter over det hele lørdag, siger hun.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu