ANNONCE

Det bliver en kedelig omgang

24. november 2019 07:33 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Der er ingen tvivl at spore. Vejret den 24. november 2019 bliver en kedelig omgang.

Vejret den 24. november 2019 byder ikke på sne. Faktisk forventes det slet ikke, at der kommer reel nedbør denne søndag. Det varer dog ikke længe, inden det ændrer sig.

Så selv om søndag bliver en blæsende dag, vil det være et godt tip at sætte pris på vejret, der snart bliver noget mere vådt, lyder meldingen fra Danmarks Meteorologiske Institut (DMI).

– Faktisk bliver søndag stort set en kopi af lørdag. Tørt, men meget skyet, og så får vi temperaturer op til syv grader. Det bliver også en meget blæsende dag, lyder det fra Dan Nilsvall, der er vagthavende meteorolog ved netop DMI.

Fortsætter

At vi er i slutningen af november kan næppe overraske de fleste med en vis kalderforståelse, og vejret følger med så at sige. I den kommende uge bliver det endnu mere sen-efterårsagtigt.

– Søndagsvejret fortsætter som sådan ind i den kommende uge, men det ændrer sig dog midt på ugen, hvor der kommer en del regn også, siger Nilsvall til Newsbreak.dk.

Helt galt bliver det dog i den kommende weekend, hvor vi sågar kan få hvidt nedbør.

Iskoldt

Dan Nilsvall forklarer, at det lige nu tyder på, at vejret slår om i løbet af weekenden, og det bliver noget, vi herhjemme kan mærke – selv om vi er veltrænede i at håndtere kulde.

– Der er klare signaler i prognoserne på, at det bliver både koldere og med mere klar luft i den næste weekend, og når jeg siger koldere, så mener jeg med udbredt nattefrost, siger han.

Han tilføjer, at det faktisk i den kommende tid kan opleves, at der falder hvidt fra oven.

– Der kan sagtens være hvidt nedbør, men det det vil dog hurtigt forsvinde igen, lyder det.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu