ANNONCE

Vejret i vinterferien indbyder ikke til udeliv

8. februar 2020 17:22 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Børneforældre gør klogt i at finde på alternativer, der kan foregå indenfor.

Vejret i vinterferien indbyder ikke til udeliv
Der er udsigt til trist vejr i vinterferien. Foto: Scanpix.

Den kommende uge betyder vinterferie for mange danskere, og derfor kunne man måske have det stille håb, at vejret artede sig og bød på gode muligheder for at tage ud og opleve noget.

Hvad det angår, kan Danmarks Meteorologiske Institut meddele, at man skal være forberedt på lidt af hvert, hvis man vil ud og den friske luft i de kommende dage.

Artiklen fortsætter under videoen.

Allerede søndag er der udsigt til voldsomt vejr med kraftig vind og forhøjet vandstand flere steder i landet.

Som Newsbreak.dk fortalte tidligere lørdag, er der søndag udsigt til op mod 20 millimeter regn flere steder i landet. Det er meget, når man tænker på, at der i forbindelse med et normalt regnvejr sjældent falder mere end 10 millimeter vand.

Vagthavende ved DMI, Klaus Larsen, fortalte Newsbreak.dk, at søndagens vejr markerede et skifte, der ikke er godt for dem, der håbede, at vinterferien ville blive mild og god, hvad vejret angik.

– Det er starten på en periode med temmelig blæsende vejr, og man skal have godt med tøj på, hvis man skal udenfor. Det kommer til at føles koldt, siger Klaus Larsen til Newsbreak.dk.

Det bliver blæsende

Faktisk skal Klaus Larsen helt hen til torsdag i den kommende uge, før han kan se vinden aftage.

– Det er nogle ganske blæsende dage, siger Klaus Larsen.

Hvis man er den voksne i en børnefamilie, kan det derfor være en god idé allerede nu at finde på sjove indendørsaktiviteter til de kommende dage, hvis familien da ikke allerede er taget på skiferie i udlandet. Vejret i Danmark i den kommende tid indbyder i hvert fald ikke til skiture, eller leg udenfor i det hele taget.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu