ANNONCE

Vejvrede: Ung mand stukket i ryggen

10. august 2020 16:27 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

I forbindelse med efterforskningen af et knivstikkeri i Frederiksværk vil Nordsjællands Politi gerne høre fra vidner til hændelsen.

Vejvrede: Ung mand stukket i ryggen
Politiet søger vidner til et overfald, hvor offeret blev stukket med kniv i ryggen. Foto: Colourbox.

Nordsjællands Politi beder vidner til et knivstikkeri, der skete den 3. juli klokken 17.51 på parkeringspladsen foran Nordcenteret i Nørregade i Frederiksværk, om at henvende sig.

I den forbindelse søges to helt specifikke personer.

Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse. 

Her blev en 24-årig mand ramt af et knivstik i ryggen i noget tumult mellem den 24-årige og nogle andre mænd, efter den 24-årige havde ramt en ukendt mand med sin bil, da den 24-årige svingede ind på parkeringspladsen ved Nordcenteret.

Den 24-årige kom til behandling på hospitalet og har ikke været i livsfare.

Han har imidlertid heller ikke været så meddelsom, og derfor vil Nordsjællands Politi gerne høre fra vidner, som har oplysninger, der kan hjælpe politiet med at klarlægge, hvem gerningsmanden til knivstikkeriet er.

Nordsjællands Politi vil særligt gerne tale med en cirka 40-årig, lyshåret kvinde, der netop havde forladt Matas-forretningen og så knivstikkeriet finde sted.

Politiet vil også gerne tale med den mand, som ydede førstehjælp til den 24-årige. Han beskrives som cirka 40 år, dansk af udseende med rødt, kraftigt hår. Han var iført korte bukser, bar briller og havde en rygsæk på ryggen.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu