ANNONCE

Væn dig til det – iPhone 12 er blot starten

2. november 2020 05:50 | Af: Massimo Grillo, ms@newsbreak.dk

Den manglende strømforsyning i iPhonen 12'eren er mere end bare at spare miljøet eller sælge noget mere tilbehør, mener produktspecialist

Væn dig til det - iPhone 12 er blot starten
Philip W. Schiller, Senior Vice President for Apples marketingafdeling ved en tidligere lancering af en iPhone-model.Foto: REUTERS/Stephen Lam

Når Apple har droppet at sende en strømforsyning med til ladekablet på den nye iPhone 12, er det kun en mellemstation for en større plan: At gøre iPhonen helt stikløs og 100 procent trådløs.

Det mener produktspecialist og marketingchef i elektronikvirksomheden AvXperten Simon Elkjær.

-Jeg forudser, at de vil droppe stikket helt. De droppede jo også jackstikket i iPhones, og i sin tid var de også de første til at droppe printerkablet, siger Simon Elkjær.

-Nu skal de bare først have bevist, at den kan oplade ligeså hurtigt på den nye magnetiske ryg på de nye iPhone, som man kan med kabel på lidt ældre iPhones. Problemet med de nuværende trådløse lademuligheder har været, at det har taget for lang tid, forklarer Simon Elkjær.

Vigtig detalje ved ny trådløs lader

Med lanceringen af den nye iPhone 12 introducerer Apple den nye trådløse serie MagSafe. Den sikrer hurtigere ladning, mulighed for at lade udenpå (særlige) beskyttelsescovers og mulighed for koble en magnetisk kreditkortholder på.

Mobilekspert John G. Pedersen, der står bag mobilsitet meremobil.dk, er enig i, at det går den trådløse vej.

-Alt bliver mere trådløst. Det gælder både på mobilområdet, men også mange andre områder, siger han.

Men ligesom den manglende strømforsyning i de nye iPhone 12-æsker kan gøre livet besværligt for kommende ejere af den nye iPhone, så er netop den originale Apple-strømforsyning meget central for den nye MagSafe-lader.

-Ja, jeg vil anbefale, at man læser vores test af de nye, trådløse ladere, inden man køber en. Ellers kan man få en slem overraskelse, siger John G. Pedersen.

Læs hele testen her. 

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu