ANNONCE

Vender tilbage til ikonisk rolle

26. februar 2021 07:27 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Den rablende gale amerikanske sit-com 'Fraiser' genopstår på Paramount Plus

En dugfrisk nyhed fra Paramount Plus, der er en del af CBS Studios, vil uden tvivl få armene i vejret rundt om i mange små hjem. Streamingtjenesten har nemlig besluttet at genoptage produktionen af sitcom serien ‘Fraiser’, som igen får Kelsey Grammer i titel- og hovedrollen.

Serien, der i øvrigt er et såkaldt ‘spin-off’ fra en anden kultserie, ‘Cheers’, eller ‘Sams Bar’ som vi kender den her hjemme, handler om den aldeles snobbede radio-psykiater Frasier Crane og hans noget umage familie.

Premiere i 2022

Den nye ‘Frasier’ bygger på serien fra 1993 til 2004 og forventes at få premiere i løbet af 2022. Der fremgår ikke nogen præcis dato.

“Der har længe været en bøn fra fans om, at ‘Fraiser’ skal vende tilbage og den bøn honoreres nu takket være den fantastiske Kelsey Grammer, der igen påtager sig sin ikoniske rolle som Dr. Frasier Crane. Vi kan ikke vente med at afsløre seriens næste kapitel på Paramount Plus,” fortæller David Stapf, præsident for CBS Studios til Variety.

Glæder sig

Også hovedpersonen ser frem til de nye afsnit med stor glæde.

“Jeg har tilbragt 20 år af min karriere hos Paramount som både producent og skuespiller. Jeg ser virkelig frem til at skulle dele doktor Fraisers videre rejse gennem livet med fansene,” siger han.

Kelsey Grammer er i øvrigt ikke ‘Hr. Hvem som Helst’. Han har gennem sin karriere vundet ikke mindre end seks Emmy Awards, tre Golden Globes, en Screen Actors Guild Award samt en Tony Award.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu