Venstre efter fyring af Peter Loft: En personalesag

21. marts 2012 17:57 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Venstre efter fyring af Peter Loft: En personalesag
Billede mangler

Imens Troels Lund (V) gemmer sig for pressen understreger hans partifælle, at fyringen af departementschefen er en personalesag.
 
Peter Loft har fået sparket som den øverste embedsmand i Skatteministeriet her til eftermiddag.
 
Fra Venstre lyder hverken opbakning eller modstand til Thor Möger Pedersens (SF) beslutning.
 
Det fastslår partiets skatteordfører:
“Grundlæggende er det en personalesag i Skatteministeriet. Og det har jeg ikke nogen kommentarer til. Det er personalestof, hvilket de må håndtere i ministeriet,” siger Torsten Schack Pedersen (V) til Newspaq.
 
Dansk Folkeparti undrer sig højlydt over, at fyringen kommer netop nu. For blot få måneder siden erklærede ministeren nemlig sin tillid til Peter Loft. Derfor forlanger partiet en fyldestgørende forklaring fra Thor Möger Pedersen på den toårige suspendering, som det retteligt hedder. Den debat ønsker Venstre dog ikke at blande sig i.
“Skatteministeren må jo komme med de forklaringer, han vil. Altså, for mig at se er der tale om en personalesag,” lyder det fra Venstre.
 
Newspaq har forgæves forsøgt at få tidligere skatteminister Troels Lund Poulsen i tale om fyringen af hans tidligere højre hånd, men fra Venstres pressetjeneste lyder det, at Torsten Schack Pedersen udtaler sig på partiets vegne.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu