ANNONCE

Venstre: Her er vi enige med LO

9. februar 2012 12:06 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Venstre: Her er vi enige med LO
Billede mangler

Venstres folketingsgruppe blev lidt klogere på LO’s synspunkter forud for de kommende trepartsforhandlinger.
Sådan lyder det fra gruppeformand Kristian Jensen efter LO-formand Harald Børsting besøg på Venstres gruppemøde torsdag formiddag.
Der var tale om en forventningsafstemning forud for fonhandlingerne mellem regeringen og arbejdsmarkedets parter om danskernes arbejdstid, ferie og efteruddannelse.
“Vi er enige om, at det er vigtigt, at vi får udvidet arbejdsstyrken, at vi får styrket dansk økonomi, og vi er enige, at der skal laves et kompetenceløft, så Danmark bliver endnu stærkere i fremtiden,” siger Kristian Jensen.
Gruppeformanden understregede, at Venstre ikke på forhånd har lavet aftaler med LO.
“Det her er starten på en proces, der skal lede hen til trepartsforhandlinger. Vi har i Venstre sagt, at det er godt, at der kommer forhandlinger. Men vi vil naturligvis ikke deponere vores handlefrihed på forhånd hos regeringen og arbejdsmarkedets parter,” siger Kristian Jensen.
Han ønsker ikke at løfte sløret for, i hvor høj grad Venstre bliver inddraget i forhandlingerne.
“Det er ikke sådan, at Harald (Børsting, red.) på mødet har givet tilsagn om, at vi skal holde fælles hulemøder i den kommende tid. Men vi vil gerne have en dialog med alle parter, for når trepartsforhandlingerne skal det omsættes til lovgivning, og der kommer vi med i spillet,” siger han.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu