Venstre-løve ville score på betalingsring

23. marts 2012 12:06 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Venstre-løve ville score på betalingsring
Billede mangler

Han stod selv i spidsen, da Venstre for kort tid siden fik standset en betalingsring rundt om København, som regeringen havde planer om at lave.
Men nu viser det sig, at politikeren Martin Geertsen sidste år havde en helt anden rolle i forhold til betalingensringen, skriver Ekstra Bladet.
Her henvendte Martin Geertsen sig selv til Københavns Kommune, som han ønskede skulle investere i systemer til betalingsringen.
Avisen har fået en aktindsigt i en henvendelse fra Venstre-politikeren til kommune 30. marts 2011, hvor Geertsen på det tidspunkt arbejde for konsulentfirmaet Rud Pedersen.
Til den daværende teknik- og miljø borgmester Bo Asmus Kjeldgaard (SF) skriver han således, at han har en kunde, østrigske Kapsch TrafficCom, som har systemer, der er gode til at opkræve vejafgifter.
“Vælger man det rigtige system vil det være både nemt og billigt at udvide det til eksempelvis opkrævning af parkeringsafgifter eller en betalingsring for privatbiler,” skriver Geertsen til SF-borgmesteren.
Da Venstre-manden ved seneste valg kom ind i Folketinget, ændrede han synet på betalingsringen. Fra sælger af systemer til samme ring til indædt modstander.
Nu erkender han, at det handler om penge.
“Det er cool cash for at sige det lige ud. Det havde ikke så meget at gøre med, hvad jeg mener dybest inde i min sjæl,” siger Martin Geertsen til Ekstra Bladet.
Kilde: Ekstra Bladet

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu