ANNONCE

Venstre: Send anklage mod Gade til politiet

14. december 2011 15:36 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Venstre: Send anklage mod Gade til politiet
Billede mangler

Socialdemorakraternes forsvarsordfører, John Dyrby Paulsen, bør gå til politiet.
Sådan lyder det fra Venstre, fordi socialdemokraten i dagens Politiken siger, at de nye oplysninger i sagen “kunne godt pege i retning af Søren Gade”.
“Hvad John Dyrby må have af holdninger og meninger om det der, må stå for John Dyrbys regning. Hvis han har en viden om noget, så må han gå til politiet med det. Jeg har fuld tillid til de udtalelser, som Søren Gade er kommet med,” siger Hans Christian Thoning, der er Venstres forsvarsordfører, til Newspaq.
Han synes, anklagerne fra John Dyrby Paulsen er ukloge.
“Jeg har stor tillid til politiet. Det er dem, som skal køre de sager og hvad de finder vigtigt. Derfor synes jeg, det er lidt utidigt at komme med de meldinger fra John Dyrby Paulsen,” siger Hans Christian Thoning.
Socialdemokratens anklager mod Søren Gade kommer, efter Ekstra Bladet i går kunne offentliggøre en hidtil hemmeligholdt telefonsamtale mellem TV 2-korrespondent Rasmus Tantholdt og tidligere DR-journalist Nils Giversen.
Her siger Tantholdt, at det var Gades daværende spindoktor, Jacob Winther, der gav ham historien om, at jægersoldaterne skulle til Irak i 2007.
Men Tantholdt fortæller også ifølge Ekstra Bladet, at en person på en presserejse til Irak, hvor Jacob Winther ikke deltog, talte over sig inden da.
“Jeg tror, det var for at vise handlekraft. Det var fuldstændig åndsvagt af ham. Han var muligvis også lidt småstiv. Vi havde siddet i flyveren og fået lidt og noget sådan … altså , det ved jeg sgu ikke,” lød det fra Rasmus Tantholdt i samtalen med sin ven og kollega.
Det er denne unavngivne berusede person, som John Dyrby Paulsen mener, kan være Søren Gade.
“Hvem er det, som Tantholdt taler om, der er halvstiv, og hvad er det, han har fået at vide af vedkommende? Når man ved, at Jacob Winther ikke var med på den her tur, hvem har så bedt Jacob Winther ringe til Tantholdt? Noget kunne godt pege i retning af Søren Gade,” siger Dyrby til Politiken.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu