Venstre smider to byrådmedlemmer ud

9. januar 2013 21:37 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Venstre smider to byrådmedlemmer ud
Billede mangler

Venstre bestyrelse i Fredericia har onsdag aften ekskluderet byrådsmedlemmerne Hanne Lumby og Kenny Bruun Olsen fra partiet.

 

Venstre bestyrelse i Fredericia har onsdag aften ekskluderet byrådsmedlemmerne Hanne Lumby og Kenny Bruun Olsen fra partiet. Det bekræfter sidstnævnte overfor Berlingske Nyhedsbureau.

– Vi var to, der røg ud i dag, og de to andre er ikke til stede, så de ryger nok ud næste gang. Jeg fik lov til at svare på nogle spørgsmål, og jeg fik lov til at fremlægge mine synspunkter, og så var det det. Så ventede jeg på bestyrelsens dom, og så fik jeg at vide, at der var et flertal, der havde sagt, at jeg skulle ud af Venstre sammen med Hanne Lumby, siger Kenny Bruun Olsen.

De to er ekskluderet, efter at de selv var med til at ekskludere Fredericia-borgmester Thomas Banke tirsdag aften.

Bestyrelsen for Venstre i Fredericia havde hastindkaldt til onsdagens møde, som derfor blev afholdt uden deltagelse af medlemmerne Peder Hvejsel og Børge Larsen, som ikke kunne være tilstede.

Peder Hvejsel er i USA og vil ifølge Fredericia Dagblad modtage en eksklusion in absentia. Børge Larsen har hele onsdagen været i Aarhus og kunne derfor ikke møde op.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu