Verden Rundt

7. februar 2013 15:22 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Verden Rundt
Billede mangler

Fandt mennesketand i en pakke gourmetpølser

 

STORBRITANNIEN: Nogle krydderpølser fra supermarkedskæden Tesco blev alt andet end den gode madoplevelse, som 27-årige Tony Hinds fra Kent i England havde håbet på. En mennesketand sad fast i en af pølserne, skriver avisen Daily Mail.

Det var dog hans forlovede, den 21-årige Lauren Gooch, som åbnede pakken og opdagede tanden, og det var ikke en specielt appetitlig oplevelse.

»Hun troede, at det måske kunne være et stykke brusk, der stak ud, og det var først, da hun tog fat i det, at hun kunne se, at der rent faktisk var tale om en mennesketand med plombe og det hele,« siger Tony Hinds til avisen.

Parret klagede efterfølgende til Tesco, som efter en undersøgelse dog afviser, at tanden kan have været inde i pakken, inden den blev åbnet. Ikke desto mindre har supermarkedskæden kompenseret det unge par. Med gavekort til en værdi af lidt over 200 kroner.

»Det handler egentlig ikke om kompensationen, jeg vil bare gerne have en eller anden form for vished om, hvad det var. Jeg er ikke grådig, men et gavekort på 200 kroner for en mennesketand er ikke tilfredsstillende«.

Australier vandt løb op til toppen i skyskraber

USA: I tiden 10 minutter og 12 sekunder vandt australske Mark Bourne løbet fra bund til top i Empire State Building i New York. Hos kvinderne var det også en australier, Suzy Walsham, der vandt, og det var intet mindre end fjerde gang, hun tog den »højtravende« titel.

Det skriver The Telegraph.

»Jeg er så begejstret over, at jeg vandt. Jeg følte mig overraskende god til sidst i løbet,« siger Suzy Walsham ifølge The Telegraph.

Hun har deltaget i det lidt alternative løb seks gange og altså vundet det fire gange. Den mandlige vinder var med for anden gang.

»Det er en fantastisk følelse at nå toppen,« lød det fra ham.

Og australierne er åbenbart på hjemmebane i denne sport. I hvert fald blev også begge andenpladser taget af løbere fra Australien.

Løbet har sin begyndelse i lobbyen, og deltagerne skal forcere 1.576 trappetrin, før de er i mål på den såkaldte udsigtsetage. 700 mennesker fra nær og fjern deltog i dette års løb.

Mexicansk pige på ni år er blevet mor

MEXICO: En pige på bare ni år er ifølge The Sun blevet mor til en lille pige. Den ekstremt unge mor blev gravid allerede som otte-årig efter at have været sammen med en 17-årig dreng, der foreløbigt er forsvundet.

Den ekstraordinære fødsel fandt sted i Jalisco i Mexico 27. januar, og de lokale myndigheder vil meget gerne have fat i faren til den nyfødte pige på grund af barnets mors meget unge alder.

»Vi kigger efter den unge mand for at få hans version af det, der er sket, for moren forstår ikke, hvad der er sket,« siger anklager Jorge Villasenor ifølge The Sun.

»Det her er enten voldtægt eller en sexmisbrugssag,« tilføjer han.

Den unge mor er blevet udskrevet, men skal nu igennem et forløb, hvor man følger op på den nok lidt traumatiske begivenhed.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu