Verden Rundt

8. februar 2013 17:54 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Verden Rundt
Billede mangler

Pårørende spiller på dødssyge mennesker

TAIWAN: En ny trend er dukket op i den tredjestørste by i Taiwan, Taichung: Folk sætter penge på sandsynligheden for, at uhelbredeligt syge patienter dør inden for en bestemt periode. Ifølge Next Magazine i Taiwan er der på en enkelt gade flere hundrede spillebuler med den noget særprægede form for gambling, og indtil videre har omkring en milliard New Taiwan Dollars, svarende til i omegnen af 190 millioner danske kroner, skiftet hænder. De spilleglade er både familiemedlemmer og læger med en vigende moral, og ifølge Next Magazine har nogle familiemedlemmer således sagt nej tak til akuthjælp til deres døende kære.

Mor tungekysser stoffer til fængslet søn

USA: Mødres kærlighed kender ingen grænser. Det lod i hvert fald til at være tilfældet, da en 54-årig amerikansk kvinde smuglede piller ind til sin søn i et fængsel i New York i USA. Hun afleverede dem nemlig ved at give ham et tungekys under besøget, skriver Huffington Post. Smuglingen blev dog opdaget, og i stedet for frit at kunne forlade fængslet efter besøget, beholdt politiet hende. Moderen blev sigtet for lovovertrædelsen, men løsladt mod kaution.

Kvinde anholdt for at skrive på Louvre-maleri

FRANKRIG: Besøgende ved to udstillinger på det franske Louvre-Lens, et museum i den nordfranske by Lens, som udstiller kunst fra Louvre i Paris, gik fredag forgæves. For udstillingerne var ifølge Reuters lukkede, fordi der hen over maleriet »Frihed leder Folket« af Eugene Delacroix fra 1830 var blevet skrevet »AE911« med en sort tusch. En 28-årig kvinde blev torsdag aften anholdt for ugerningen, som angiveligt henviser til gruppen AE911Truth, som forsøger at finde frem til sandheden om angrebet på World Trade Center 11. september 2001. Ud fra de første undersøgelser af maleriet lader det dog til, at skaderne er overfladiske, og at det berømte værk kan reddes.

Paul McCartney sang i sporvogn

USA: »It’s been a hard day’s night, and I’ve been working like a dog« bragede ud af munden på en forhutlet passager i en sporvogn i den amerikanske by New Orleans søndag. De andre passagerer ignorerede bumsen, der sang – lige indtil det gik op fra dem, at tonerne kom fra en af beatlerne selv, Paul McCartney.

»Han sang direkte til min veninde, Evelyn. Det gik op for os, at det var Sir Paul McCartney, og vi gik i chok,« fortæller en af de overraskede passagerer, Robert Senft, til mirror.co.uk. Herefter istemte passagererne i hele vognen.

»Det var en oplevelse for livet,« siger Senft.

Bortført chauffør tvunget på McDonald’s

NEW ZEALAND: Tre yngre newzealandske mænd er anklaget for at have tvunget en chauffør for et sikkerhedsfirma til at køre dem til en nærliggende McDonald’s. Det skriver Huffington Post.

De tre mænd var tilsyneladende blevet sultne først på natten 2. februar, da de henvendte sig til den 20-årige chauffør og krævede, at han kørte dem til burger-restauranten i byen New Plymouth.

Hele seancen varede omkring en time, og efter at have sat de tre mænd af, alarmerede chaufføren politiet. Der blev ikke brugt våben ved bortførelsen, lige som der heller ikke blev stjålet penge fra chaufføren. De tre mænd er nu anholdt og sigtet for bortførelse.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu