Verden rundt

12. februar 2013 19:45 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Verden rundt
Billede mangler

2,5 meter alligator sad fast i stormafløb

 

USA: Den lokale sherif måtte sende hjælp af sted, da en alligator i sidste uge forsøgte at liste sig gennem et stormafløb i byen Largo i delstaten Florida. Men alligatoren kunne ikke presse sig igennem afløbet og sad i stedet fast. En forbipasserende lagde ifølge det lokale politi mærke til alligatorens hoved, der stak op af afløbet, og tilkaldte politiet. Betjentene måtte bede om hjælp hos borgere, der standsede op og fulgte politifolkenes arbejde, da den 2,5 meter lange alligator skulle hives fri af stormafløbet, som ligger tæt på en lokal skole. Efter at alligatoren var kommet fri af afløbet, blev den transporteret til en alligatorfarm, som sikrede sig, at dyret ikke havde taget skade af dens oplevelser i stormafløbet.

Forælder tatoverer »Fars pige« på sin 14-årige datter

USA: En 14-årig pige fra Richland County i South Carolina har fået et permanent minde af sin far. Faren tatoverede angiveligt sin datters håndled med ordene »Fars pige« tilbage i oktober sidste år. Det er dog ikke bare kærlighedserklæringen, der fylder på håndleddet, for tatoveringen skulle også rumme et logo fra Browning, som er et våbenfirma. Det skriver Reuters. Den 39-årige far har ikke tilladelse til at tatovere, og efter at have meldt sig selv til politiet er han blevet sigtet for at have tatoveret en mindreårig, for omsorgssvigt og for ikke at have en tatovørtilladelse.

Svindende appetit på hestekød ærgrer franske hestekødsspisere

FRANKRIG: Mens skandalen om hestekød i oksekødslasagner raser i flere europæiske lande, ærgrer et hestekødsspisende mindretal i den franske hovedstad sig over, at interessen for deres foretrukne spise er svindende. I Paris er der nu kun lidt flere end 10 overlevende slagterforretninger med hestekød, mens der for 30 år siden var hundredvis.

»Jeg forstår godt, at folk er kede af det, hvis det, de troede var oksekød, viste sig at være gamle rumænske ponyer. Men når heste er opdrættet ordentligt, er det lækkert kød,« siger Gerard Marin ifølge Reuters. Han mener, at hestekød er et lækrere og sundene alternativ til oksekød. »Unge mennesker i dag spiser ikke andet end forarbejdet kød, kebab og andet skidt – de ved ikke, hvad de går glip af.«

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu