Verden Rundt

13. februar 2013 17:44 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Verden Rundt
Billede mangler

Donald Trump er fornærmet over orangutang-joke

 

USA: En milliardær, en komiker, en orangutang og fem millioner dollar. Det lyder muligvis som begyndelsen på en vittighed, men det er ramme alvor for den amerikanske mangemilliardær Donald Trump, som er blevet så arrig over at blive beskyldt for at være søn af en orangutang, at han nu har sagsøgt komikeren Bill Maher, som mente, at hans far måtte tilhøre aberacen.

Maher lovede, at han ville donere fem millioner dollar til velgørenhed, hvis Trump kunne bevise, at hans far ikke var en orangutang – han pegede blandt andet på, at Trumps rødlige hår har samme farve som en orangutangs.

Selv hvis han taber sagen, kan Maher dog glæde sig over, at pengene ikke er spildt. På sin twitter-profil lover Donald Trump, at donere beløbet til velgørenhed.

Talsmand for Heart Attack Grill dør af hjerteanfald

USA: Den uofficielle talsmand for Heart Attack Grill, en tema-restaurant i Las Vegas, som serverer monstrøse »hjertestop-burgere«, er død.

Dødsårsag? Et massivt hjerteanfald, skriver ABC News.

Ifølge restaurantens ejer besøgte den 52-årige John Alleman restauranten hver dag. Han bestilte en »Single Bypass Burger« med tilhørende fritter, og han blev gerne hængende for at snakke med medarbejderne længe efter den enorme burger var serveret og indtaget.

Heart Attack Grill, hvis slogan er »Smag… Værd at dø for« er indehaver af den tvivlsomme Guiness-rekord for verdens mest kalorierige burger med et indhold på svimlende 9.982 kalorier.

Fine forhold møder fastfood

AUSTRALIEN: »Ønsker du at indtage din McFeast deluxe-menu med ekstra ost og bacon på en porcelænstallerken med kniv og gaffel?«.

Sådanne spørgsmål kan man fremover støde på på en McDonalds-restaurant i den australske storby Sydney, som har besluttet sig for at opgradere spiseoplevelsen. Derfor vil man fremover blive tilbudt glas frem for papbægre og porcelænstallerkener frem for papbokse samt rigtigt bestik, når man bestiller en big mac med fritter.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu