Verden Rundt

15. februar 2013 17:24 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Verden Rundt
Billede mangler

Hjemløs mand bor i grav

SERBIEN: En 43-årig hjemløs mand fra Serbien har tilsyneladende slået sig ned på en nedlagt kirkegård i byen Nis. Her har han fundet sig et »hjem« i en af gravene, og ifølge odditycentral.com siger manden, Bratislav Stojanovic, at han er mere bange for levende mennesker end for sine døde naboer.

Stojanovic har aldrig haft et rigtigt arbejde og mistede sit hjem for mange år siden på grund af gæld. De seneste 15 år har han således delt hjem i et gravsted med medlemmer af en familie, der døde for over 100 år siden.

»Det er tørt og varmt. Det er ikke et palads, men der er mere behageligt, end der er på gaden,« siger Stojanovic.

Teenagere vælger uheldigt hus til indbrud

USA: Det var ikke det meste gennemtænkte indbrud, som to amerikanske unge forleden kastede sig ud i. De to drenge, begge 17 år gamle, valgte nemlig – uden at vide det – at bryde ind i den lokale politichefs hjem i byen Sugar Land, der ligger i staten Texas. Det skriver Huffington Post.

»Jeg ønsker ikke at se dem i fængsel nogensinde, men uheldigvis er det der, de er på vej hen med den slags opførsel, siger politichefen, Doug Brinkley, til det amerikanske medie.

Byen Sugar Land er for nyligt blevet kåret til en af de mest sikre byer i USA.

Emu-tyveri vækker undren

AUSTRALIEN: Personalet i en dyrepark for vilde dyr i Australien har svært ved at finde ud af, hvorfor eller hvordan tyve i nattens mulm og mørke er stukket af med en fuldvoksen emu fra parken. På gerningsstedet fandt personalet kun en bunke fjer, skriver Reuters. Emutyvene har angiveligt løftet den ret så runge fugl, der er lidt mindre end en struds, over et to meter højt hegn, der var udstyret med pigtråd med strøm i. Desuden er det lykkedes tyvene at komme forbi en vagt og et overvågningskamera uden at blive taget. Der skulle ifølge Reuters ikke være mange penge at hente, hvis tyvene vil forsøge at sælge deres bytte videre.

Godt nyt til iPhone-afhængige

ASIEN: Hvis du har svært ved at lægge din iPhone fra dig, mens du spiser, så er der endelig kommet en »smart« anordning, der kan hjælpe. Det skriver hjemmesiden weirdasianews.com.

Den nye opfindelse er en skål, hvor producenterne har gjort det muligt for iPhone-ejere at placere deres telefon i en holder på skålens kant, så den hele tiden er synlig, og man samtidig har begge hænder fri til at spise.

Ifølge hjemmesiden er telefonen dog ikke vildt godt beskyttet, hvis brugeren for eksempel spiser suppe, men hvad gør det, når man kan spise og se for eksempel videoer på youtube på en og samme tid? Det er firmaet MisoSoupDesign, der står bag den »revolutionerende« opfindelse.

Bilist blev stoppet med dildo i munden

USA: Bilister i morgentrafikken i byen Trenton i Michigan i USA fik sig mandag noget af et særsyn, da en mand kørte rundt »i en sølvfarvet bil og suttede på en dildo«.

Det fremgår af en politirapport, som hjemmesiden The Smoking Gun har læst. En betjent besvarede et alarmopkald fra et vidne, som også hjalp med at udpege den pågældende bil i nærheden af en park.

Da betjenten kom frem til bilen, kunne han konstatere, at der blandt andet lå en hudfarvet dildo på passagersædet. Betjenten spurgte chaufføren, hvad han lavede.

»Jeg sutter på en dildo, det må du undskylde,« lød svaret.

Ifølge politirapporten fortalte manden desuden, at han havde et generelt »problem med sexlegetøj«.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu