Verden rundt

20. februar 2013 14:43 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Verden rundt
Billede mangler

Det regner med fugleklatter

USA: Millioner af fugle har slået sig ned i en lille by i den amerikanske delstat Kentucky denne vinter, og her skaber de mange fugle så stor ravage, at det giver associationer til gyserfilmen »Fuglene« af Alfred Hitchcock, skriver Reuters. Der er tale om solsorte og stære, og de er så massivt til stede, at de skæmmer landskabet, skræmmer indbyggernes kæledyr og øger risikoen for spredning af sygdomme.

Inden fuglene går til ro om aftenen, hvidter de landskabet med deres afføring, og de lokale beboere er bange for, at de sygdomme, fuglene er bærere af, ender med at koste deres kæledyr livet og gøre mennesker syge.

Hest viser Berlusconis chancer ved valget

ITALIEN: Italienerne går til valg i denne uge, men hvor vi i Danmark er vant til at blive præsenteret for den ene meningsmåling efter den anden lige op til, at vi sætter krydset, ser tingene noget anderledes ud i støvlelandet.

Her er det forbudt at offentliggøre målinger i de sidste to uger inden valgdagen. Det sker for ikke at lade meningsmålingerne påvirke valgets udfald og valgdeltagelsen.

Men en snedig italiener har fundet en måde at omgå den regel på, oplyser Reuters. På sin blog skriver han om undergrunds-hestevæddeløb, og hestenes interne placering afspejler de italienske partiers indbyrdes styrkeforhold. Om hestene også har træk, der minder om de politiske ledere, melder historien ikke noget om. Men mon ikke hesten Forza Italia, opkaldt efter Silvio Berlusconis parti, i så fald ville være en ældre hingst med hang til unge hopper?

Sejrsdans var for fræk til mexicanere

MEXICO: To fodboldspillere i den mexicanske første division i fodbold har fået en bøde, efter at de under en kamp i weekenden lod følelserne få lidt for frit løb efter hver især at have scoret et mål. Efter at have sendt bolden i nettet tog spillerne Luis Tejeda fra klubben Toluca og Efrain Velarde, der spiller for UNAM Pumas sig på kønsorganerne, mens de råbte til publikum. Det skriver Reuters, der ikke nævner noget om bødens størrelse.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu