Verden Rundt

26. februar 2013 13:36 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Verden Rundt
Billede mangler

120.000 for kærlighedsskjorte af guld

 

INDIEN: En 32-årig indisk mand savner nogen at dele sin kærlighed med. Og hans logik har sagt ham, at måden at løse det problem på er ved at få nogen til at sy en skjorte af guld til ham. Det skriver Daily Mail.

Derfor har han betalt omkring 120.000 danske kroner for en skjorte af det pureste guld. med en arbejdsdag på 16 timer, tog det 15 guldsmede omkring to uger at lave skjorten.

Ejermanden selv siger, at det altid har været en af hans største drømme at kunne klæde sig i de gyldne klæder.

»Jeg ved godt, jeg ikke er verdens flotteste mand, men kvinderne kan helt sikkert ikke undgå at blive blændet af denne skjorte, vel?« har ejermanden retorisk sagt til Pune Mirror.

Den spraglede skjorte kommer med krystalknapper og manchet-tilbehør og bælte i guld.

Onani fik bukserne til at skrumpe

USA: De fleste mænd ville formentlig have svært ved at finde ord, hvis de netop var afsløret af lovens lange arm i at sidde bag en container og onanere. Men 25-årige Scott E. Smith fra Penn Township i Pennsylvannia havde en forklaring parat, da han blev afsløret i et »privat« øjeblik 29. januar i år.

»Mine bukser er skrumpet,« sagde han ifølge pennlive.com til betjenten som forklaring på, hvorfor det, der oftest befinder sig i bukserne, var til offentlig beskuelse.

Senere indrømmede Scott E. Smith, at han havde onaneret bag containeren ved supermarkedet, fordi han var deprimeret. Det var ikke første gang, den 25-årige amerikaner blottede sig. Han har erkendt, at han i december sidste år blottede sig for to unge kvinder.

Labrador med smag for hårde mineraler

STORBRITANNIEN: En britisk kvinde fra Kent fik sig noget af en overraskelse, da hun måtte tage sin nougatfarvede labrador, Barney, til dyrlægen. Den var sløj, og da dyrlægen fik taget et røntgenbillede, viste det sig, at hundens mave og tarme indeholdte 79 småsten. Det skriver engelske Telegraph.

Hundens appetit for sten viste sig at være endnu større, for da ejeren kom hjem, lå der yderligere 30 sten i hundekurven. Ifølge hende må Barney have spist dem, da de var på stranden dagen forinden.

Det store indtag af sten betød, at hunden skulle en tur under kniven for at få fjernet de største manuelt. Barney kom sig fuldstændig, men har efterfølgende også haft behov for en tandoperation. Det er ikke sådan, at have smag for hårde mineraler.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu