Verden Rundt

27. februar 2013 15:02 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Verden Rundt
Billede mangler

Mand gik burger-amok på politiet

USA: En mand fra staten Indiana i USA ringede til alarmcentralen ni gange for at få fat i en cheeseburger. Det skriver Indianapolis News – WISH. Over to timer blev det lokale politi i byen New Castle beskæftiget af den sultne mand Gregory Jackson Sr.

Alarmcentral: »Er du i nød? Du har ringet til politiet.«

Gregory: »Jeg har ringet til politiet.«

Alarmcentral: »Ja, du har ringet til politiet.«

Meget af samtalen er uforståelig, men til sidst spurgte vagten ved alarmcentralen: »Ok, hvorfor ringer du til politiet. Er du i nød?«

Gregory: »Jeg vil have en cheeseburger.«

Alarmcentralen: »Hav en god dag.«

Derefter ringede den 52-årige mand igen otte gange. Til sidst måtte politiet gøre det klart, at det ikke bringer burgere ud. Til gengæld kom politiet på besøg hos manden og arresterede ham. Gregory Jackson Sr. har nemlig en lang liste af kriminelle forhold bag sig – primært relateret til alkohol.

Dagens menu: Østers til morgenmad med sjælden perle i

ENGLAND: En brite skulle behandle sine tømmermænd i weekenden. Til det formål indkøbte han et par friske østers. Den 34-årige James Humphries fra byen Newquay fortæller til The Mirror, at han købte østers ved firmaet E. Rawle & Co efter at have haft stor trang til mad lørdag morgen efter en druktur dagen før. Mens han var i gang med den eksorbitante spise, opdagede han en perle i en af østersene.

Heather Bell fra byens lokale smykkehandel siger, at det bliver svært at værdisætte perlen præcist, men at det er et meget sjældent fund.

Til The Mirror siger James Humphries, at han overvejer at få lavet et smykke ud af det pudsige fund.

Hund går fri efter at have skudt ejer

USA: 35-årige Gregory Dale Lanier fra staten Florida er blevet såret efter, at hans hund sparkede til en pistol på gulvet i Gregorys Dale Laniers bil. Det skriver Highlands Tribune.

Våbnet, der var en pistol med en kaliber på ni millimeter, lå ladt i bunden af bilen, mens hund og ejer kørte ned af en større hovedvej. Hunden har angiveligt skubbet eller sparket til våbnet, der gik af og ramte Gregory i benet. Han kontaktede selv politiet, der beretter til Highlands Tribune, at det aldrig har hørt noget lignende, men faktisk svarer, at det ikke valgte at anholde hunden, fordi man stadig er i gang med at efterforske episoden.

Gregory Dale Lanier kom kun lettere til skade. Om han og hunden igen kan blive hinandens bedste venner, står hen i det uvisse.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu