VERDEN RUNDT

6. marts 2013 19:20 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
VERDEN RUNDT
Billede mangler

Cafémedarbejder bekæmpede forbryder med kaffe

 

USA: En hurtigtænkende medarbejder ved den amerikanske cafékæde »Dunkin’ Donuts« i Connecticut har skræmt en røver væk med skoldhed javakaffe.

Medarbejderen Angelica sagde ifølge NBC nej til at veksle røverens 100-dollarseddel ved butikkens drive in-luge. Han fortalte derefter kvinden, at det var et røveri og forsøgte at kravle gennem vinduet i lugen.

I ren desperation over ikke at kunne lukke vinduet, fordi manden allerede var halvt inde, hentede Angelica en kandefriskbrygget kaffe og hældte ud over manden.

Den overraskende handling, der må have medført stor smerte, fik manden til at flygte ud af vinduet og ind i sin bil. Han nåede ikke at tilrane nogen penge, før han blev overhældt med kaffe.

Brutalt knivstikkeri endte med lykkelig kærlighed

USA: En januarnat tilbage i 2012 blev Melissa Dohme stukket 32 gange med en kniv af sin ekskæreste. Hun overlevede på mirakuløs vis og er nu kæreste med sin redningsmand. Det skriver Tampa Bay Times.

Først ni måneder efter knivstikkeriet kunne Melissa møde de to ambulancefolk, der bragte hende til hospitalet, hvor hun blev opereret adskillige gange. Cameron Hill var den ene af de to reddere, og Melissa Dohme følte straks en gnist mellem dem, da de mødtes i en lokal kirke.

»Når jeg kigger tilbage på den nat, var det måske ikke så slemt, fordi jeg mødte Cameron,« siger hun ifølge avisen.

Savnet sovjetisk krigsveteran lever som healer i Afghanistan.

AFGHANISTAN: Efter at have været savnet i 33 år, er en sovjetisk krigsveteran dukket op i Afghanistan. Det skriver Reuters.

Bakhretdin Khakimov forsvandt under krigen, som Sovjetunionen udkæmpede mod Afghanistan i 1979. Nu har han skiftet navn til Sheikh Abdullah og går klædt som en lokal. Han har glemt det meste af sit russiske på grund af krigsskader og har slået sig ned som healer i byen Herat.

Det var en gruppe af krigsveteraner, der fandt den savnede soldat. Gruppen forsøger at finde overlevende fra krigen, der kostede 15.000 sovjetiske tropper livet. Indtil videre er 29 ud af 264 savnede blevet fundet.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu