Verden Rundt

13. marts 2013 18:21 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Verden Rundt
Billede mangler

Studerende får sviner-mail ved en fejl

 

ISRAEL: En fejlsendt e-mail har medført iskold stemning mellem lærerne og eleverne på en israelsk high school. Det skriver nyhedsbureauet Reuters.

Den uheldige mail, der var ment som en intern mail blandt lærestaben på skolen, røg mandag videre til eleverne ved en fejl, og her kunne eleverne så se, hvordan lærerne i virkeligheden opfattede dem.

I et Excel-ark havde lærerne hæftet mere eller mindre upassende beskrivelser på enkelte elever, der blev beskrevet som »ikke for klog«, »løgner«, »asocial« og »smagløs«.

Sexet morgenmad på vej frem

CANADA: Morgenmadsprodukter lover ofte mere end blot at gøre dig mæt. Således hører man tit om morgenmad, der bidrager til alt fra bedre fordøjelse til sundere livsstil.

Men nu forsøger et nyt produkt til morgenbordet at hæve barren for løfter. Således sigter produktet »Sexcereal« efter at forbedre brugernes sexliv. Morgenmaden findes i en version til både mænd og kvinder med forskellige ingredienser, der angiveligt skulle hjælpe på sexlivet, skriver Huffington Post.

Det er forretningsmanden Peter Ehrlich, der står bag det alternative bud på en morgenmad, og han forklarer til avisen Toronto Sun, at han følte, at der var et hul i markedet.

»Jeg ønskede at skabe noget, der var sexet og sjovt til fødevareindustrien, fordi det var der ikke andet, der var. Alt er meget seriøst,« siger han.

Ehrlich sendte produktet på markedet i maj sidste år, men det er først for alvor blevet populært, efter han deltog i et TV-program for entreprenører i februar.

Dræber-delfiner flygtet for kærligheden

UKRAINE: En række ukrainske »angrebs-delfiner« kan være undsluppet deres fangenskab i jagten på kærlighed. Det skriver det russiske statsmedie RIA Novosti ifølge Huffington Post.

Tirsdag skrev RIA Novosti, der citerer en tidligere ukrainsk flådeofficer, at tre definer var stukket af fra en flådetræningsbase ved den ukrainske havneby Sevastopol. Ifølge officeren var de på jagt efter egnede mager.

Det er ikke første gang, der er historier fremme om militærtræning af delfiner i Ukraine. Således skrev samme russiske medie sidste år, at ti delfiner var under oplæring i den ukrainske flåde, hvor man trænede dem til at finde miner og angribe fjendtlige dykkere.

Ukraines forsvarsministerium har nægtet enhver kendskab til programmerne.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu