Verden rundt

14. marts 2013 14:23 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Verden rundt
Billede mangler

Putin inspireret af Stalins træningsprogram

RUSLAND: Nu vender den russiske præsident, Vladimir Putin, blikket mod Josef Stalins program for massernes fysiske træning, »Klar til arbejde og kamp«.

Ved et møde på en kampsportsskole i Moskva forleden sagde Putin ifølge Reuters, at programmet i et nyt format vil kunne give »markante forbedringer« i folkesundheden.

»Det vil være passende at huske på de positive erfaringer i de forgange årtier, hvor programmet var i brug,« sagde Putin ifølge Reuters.

Putin selv har det sorte bælte i judo og er udlært i sambo – den officielle kampsport i den opløste sovjetiske hær.

BNB

Konfiskerede hash-lamper hjælper engelsk fodboldklub

STORBRITANNIEN: Varmelamper, som engelsk politi har beslaglagt ved razziaer mod hashdyrkere, kommer nu i anvendelse i fodboldklubben Notts County, der spiller i den tredjebedste række. Det skriver Reuters.

Lamperne skal hjælpe fodboldklubben, der blev stiftet i 1862 og holder til på Meadow Lane Stadium i byen Nottingham, med at holde græstæppet pænt og grønt året rundt.

En talsmand fra Notts County oplyser til Reuters, at lamperne skal bruges til at få græsset til gro bedre i den side, hvor tribunen skygger for solen om vinteren.

BNB

Twitter-udbrud gav afslag hos lægen

STORBRITANNIEN: Waliseren Mathew Cochrane må finde sig en ny læge efter et vredesudbrud på det sociale medie Twitter.

Den 26-årige mand, der lider af den kroniske sygdom cystisk fibrose, havde ifølge The Telegraph beskrevet sine læger som »fucking inkompetente«, hvilket udløste et officielt brev fra lægehuset, hvor blev bedt om at finde en ny læge inden for de næste otte dage.

Beslutningen blev angiveligt taget for at beskytte personalet mod Cochranes vredesudbrud, men patienten selv forstår ikke noget.

»Hvad er sket med ytringsfriheden. Det er chokerende, hvis du spørger mig,« skrev han efterfølgende på Twitter.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu