Verden rundt

18. marts 2013 19:20 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Verden rundt
Billede mangler

FRANKRIG: Guitaren flytter ind i flyenes passagerkabiner

 

Fremover kan du måske opleve guitartoner eller violinlyde på flyet, når du har spændt sikkerhedsbæltet for at flyve til Rom eller Paris. For fra 2015 kan det blive lovligt at have mindre musikinstrumenter med som håndbagage uden at skulle betale for et ekstra sæde, skriver The Telegraph. Det er en del af de planer, som blev debatteret i EU-Parlamentet i Strasbourg i sidste uge, om flypassagerers rettigheder. Bliver forslaget en realitet, er det en sejr for musikere, som hidtil har måttet betale ekstra eller har måttet sende deres dyre instrumenter ned til den øvrige bagage.

USA: New York City gemmer smøgerne

For at få unge newyorkere til at holde fingrene og lungerne fra røgen foreslår New York Citys politikere, at cigaretpakkerne bliver gemt helt væk i butikkerne. Det skriver Huffington Post. Ifølge borgmester Michael Bloomberg »inviterer« de synlige pakker unge til at eksperimentere, og derfor må man kun kunne se dem, når voksne giver efter for lasten, eller når lageret skal fyldes op. Både på Island, i Canada og i England har man allerede et forbud, men New York kan blive den første by i USA.

STORBRITANNIEN: Mand får lavet penis af sin arm

Har man to arme, men ikke noget kønsorgan, er det muligt at ofre den ene arm. Det beviser en 39-årig britisk mand, Andrew Wardle, der er født uden penis, skriver The Sun. Over tre operationer får han lavet et mandligt kønsorgan ud af sin underarm. Lægerne tager et stort stykke af underarmens hud med blodårer og nerver og former det til kønsorganet, og det vil efterfølgende give Wardle mulighed for både at kunne gå på toilettet og blive tilfredsstillet, når han er sammen med kvinder. Kun én ud af 30 millioner mænd er født ligesom Wardle.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu