Verden Rundt

8. april 2013 15:07 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Verden Rundt
Billede mangler

Hvem griner bedst?

USA: En ny konkurrenceform har set dagens lys i byen San Diego i den nordlige del af Californien. Lørdag stillede et dusin amerikanere nemlig op til landets første officielle lattermesterskab, skriver Huffington Post.

Konkurrencen var simpel. To deltagere dyster mod hinanden. De griner, og publikum stemmer derefter på den deltager, de synes har det mest højrøstede og smittende grin. En af deltagerne, den 33-årige krigsveteran Daunte Reed, håber på, han kan nå langt i konkurrencen, måske endda vinde mesterskabet.

»Jeg har fået at vide, at jeg har en meget smittende latter. Og der skal altså ikke meget til, før jeg er flad af grin,« siger han til Huffington Post.

Hvis deltagerne når top ti, skal de ikke bare grine højrøstet, så vil de blive bedt om at grine på forskellige måder. Blandt de forskellige lattervariationer er blandt andet det maniske grin, lårklaskeren og den diabolske latter.

Tyske tyve har fedtede fingre

TYSKLAND: Et ukendt antal hasselnødde-glade Nutella-elskere har haft fingrene dybt i Nutellaglasset i Berlin. De har nemlig stjålet intet mindre end 5,5 ton Nutella fra en parkeret trailervogn, som holdt parkeret centralt i den tyske storby. Det skriver ABC News.

Det tyske politi melder, at mængden af det stjålne, brune smørpålæg har en værdi af 16.000 euro. Det svarer rundt regnet til 120.000 danske kroner.

Ifølge det tyske nyhedsbureau dpa er det ikke første gang, fedtfingrene er på rov. Det er før lykkedes dem at hugge en trailerfuld med energidrikke fra samme parkeringsplads.

Det kunne ske, man skulle overveje at stille sine trailer med søde produkter et andet sted fremover.

Ny strømpedille giver hunde labre stænger

KINA: Hvad hunde dog ikke lader sig underlægge. Der er dukket en ny »modedille« op i Kina. Det skriver den Kina-orienterede blog, Kotaku.

Hundeejere i landet er kommet på den ydmygende idé at iklæde deres behårede venner sexede strømpesokker for derefter at tage billeder af dem, mens hundene fremviser de labre lamseben. Derefter bliver billederne uploadet til det sociale medie Weibo.

Billedet, der startede dillen, har i øjeblikket i omegnen af 16.000 kommentarer. På billedet ses to Golden Retrievers. Forbenene er pjuskede, men bagbenene er pakket ind i sorte damestrømper af nylon.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu