Verden Rundt

21. januar 2013 18:41 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Verden Rundt
Billede mangler

I alt 20 robotter er ansat på restauranten, og arbejdsopgaverne spænder lige fra madlavning til underholdning og betjening af gæsterne. Ikke desto mindre venter der gæsterne en varm velkomst, når de træder ind i restauranten.

– Jordboer, goddag, velkommen til robot-restauraten, lyder det med robotstemme fra en af de ansatte ifølge weirdasiannews.com.

Restauranten, som åbnede dørene i juni sidste år, er allerede blevet verdenskendt og bliver mere og mere populær. Robotterne, som kan arbejde i fem timer på et fuldt opladet batteri, er dog ikke helt fri af menneskehænder. De bliver således styret i et nærliggende computerrum af et antal IT-kyndige mennesker.

Gik i seng forkølet – vågnede op lam

STORBRITANNIEN: Den 19-årige Alistair Summers fra Lincolnshire i England måtte sande, at han havde mistet følingen med sine ben, da han vågnede efter at have lagt sig med en forkølelse, skriver The Telegraph.

– Det begyndte som en meget slem forkølelse, og pludselig var jeg lam. Det var en ret irriterende omgang, lyder med slet skjult sarkasme fra den 19-årige universitetsstuderende ifølge The Telegraph.

Han blev efterfølgende indlagt på Castle Hill Hospital i Cottingham, hvor diagnosen lød på det såkaldte Guillian-Barre-syndrom, som er en sjælden lidelse, hvor nerver i arme og ben bliver betændte og stopper med at virke.

Tre måneder senere er den uheldige brite fortsat indlagt og forsøger at lære at gå igen. Ifølge lægerne venter der ham en længere genoptræning, før han igen kan fungere normalt.

Skolelærer gift med elev efter sex-sag

USA: Den 42-årige skolelærer Leah Gayle Shipman, som for et par år siden var involveret i en sex-sag med en 15-årig elev, er nu blevet gift med den selvsamme elev, skriver starnewsonline.com.

Men ikke nok med det. Hun har med sit giftemål samtidig forhindret, at hun skal afsone sin fængselsstraf på 15 år for det seksuelle forhold, fordi man i henhold til loven i delstaten ikke kan tvinge ægtefæller til at vidne imod hinanden.

Den omstridte lærerinde arbejdede på Wilmington High School i North Carolina, da hun valgte at indgå et seksuelt forhold med den 15-årige elev, og blev fyret, da forholdet kom frem i lyset.

Hendes nylige giftermål blev en realitet få dage efter, at hendes skilsmisse med hendes mand igennem mange år blev godkendt, skriver starnewsonline.com.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu