ANNONCE

Verdenskendt Bond-babe er død

1. april 2019 22:48 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Tania Mallet døde i en alder af 77 år.

Der findes film, der aldrig vil dø. En af de film er den ikoniske James Bond-film ‘Goldfinger’. Dette var den blot tredje James Bond-film, der nogensinde blev lavet – men det også den første af de mange film, som fik et stort budget og forvandlede James Bond-universet til en international succes.

Med Sean Connery i hovedrollen kan man se, hvordan den hemmelige superagent kæmper mod den ene superskurk efter den anden. Men som altid i James Bond-film er der ting, der er lige så sikre som actionfyldte sekvenser – nemlig kvinder.

Og søndag kom det frem, at Tania Mallet, der spillede Tilly Masterson i filmen fra 1964, er død. Filmen er samtidig den eneste rolle, som modellen står krediteret for i sin karriere, men folk der har set filmen vil huske Tilly Masterson som en hævngerrig Bond-babe med en masse på hjerte.

Det var den officielle James Bond-twitterprofil, der delte de sørgelige nyheder.

– Vi er meget kede af at høre, at Tania Mallet, der spillede Tilly Masterson i Goldfinger, er gået bort. Vores tanker går til hendes familie og venner i denne svære tid, lyder det.

Bond-babe ved et tilfælde

Tania Mallet blev født i Blackpool i England tilbage i 1941 – og allerede som 16-årig fik den smukke kvinde sit gennembrud som model. I løbet af 1950’erne og 1960’erne havde hun stor succes som model, hvor hun blandt andet medvirkede i det ikoniske Vogue-magasin.

Men det lå ikke lige frem i kortene, at hun skulle medvirke i en James Bond-film. I et interview med James Bond-fansiden MI6 fortalte Mallet nemlig, at hun fik rollen i Goldfinger efter, at ‘en eller anden’ havde sent et billede af hende til filmens producer, Cubby Broccoli.

Billedet var angiveligt at Tania Mallet iført bikini, mens hun lå blandt klippeblokke.

– Film har altid været en interessant oplevelse, men jeg har altid været mere komfortabel i et lille studie, hvor det blot er en fotograf og en assistent, forklarede hun i et interview med MI6.

Tania Mallet forklarede videre, at lønnen for at lave Goldfinger var forfærdelig i forhold til, hvad hun kunne tjene som model.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu