ANNONCE

Verdenskendt musiker død

16. december 2019 20:51 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Tæt på 2000 film har han været med til at give en lydside.

Hvis navnet Emil Richards ikke ringer en klokke, så er det nok ikke forkert, men manden, der blev født Emilio Joseph Radocchia, er verdenskendt – og du har uden tvivl hørt noget af hans musik.

Kender du film som Indiana Jones eller Mission Impossible, så har du også hørt Emil Richards helt uden at vide det. Han har nemlig spillet bongotrommer til flere af melodierne i de to film. Og skæbne vil, at manden har været med til at lave musik til lige under 2000 film.

Emil Richards døde den 14. december 2019 i en alder af 87 år. Det skriver Market News. Han blev født den 2. september 1932 i Hartfort. Allerede som seks-årig viste han talentet med musik, da han lærte at spille xylofon. Men han var ikke ræd for at prøve noget noget, derfor lærte han også at spille russiske instrumenter, da han lavede musik til Doctor Zhivago.

For blot at tage et lille snit af de produktioner, som han har været en del af, så kender du måske TV-serien Lost, Dødens Gab og Jurassic Park.

Så hvis man ønsker at mindes de skønne toner, der gjorde filmene til noget ganske særligt, så er der hermed en grund til at gense nogle af de ikoniske klassikere.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu