ANNONCE

Vestager afviser på Nyrup-kritik

23. januar 2012 19:32 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Vestager afviser på Nyrup-kritik
Billede mangler

Økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) afviser kritikken fra tidligere statsminister Poul Nyrup Rasmussen (S), der i weekenden sagde, at den radikale leders oplysninger til Folketinget om den såkaldte Tobinskat, var manipulerende og fordrejende.
Ifølge Margrethe Vestager har hun selv og Regeringen blot forholdt sig til kommissionens eget forslag, siger hun til Newspaq
“Det er kommissionen der har lagt et forslag frem, og det er kommissionen, der har regnet på det. Det som regeringen har gjort er at forholde sig til det forslag,” siger hun.
Margrethe Vestager forholder sig til, at EU-kommissionens egen rapport viser, at der vil gå 440.000 job tabt, hvis EU indfører en skat på finansielle transaktioner, hvis ikke resten af verden gør det samme.
Margrethe Vestager ved ikke, hvor det er, at hende og Nyrup ikke har samme syn på sagen.
“Jeg vil ikke gøre mig klog på, hvad Nyrup har forstået, og hvad han ikke har forstået i vores udmelding. Jeg har forholdt mig til det forslag som kommissionen har lagt på bordet, og der er selvfølgelig også beregninger af forslagets konsekvenser,” siger hun og fortsætter:
“De konsekvenser er et skøn, som det tit er med forslag. Og det må man jo forholde sig til uanset, hvad man synes om skat på finansielle transaktioner,” siger hun.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu