ANNONCE

Vestager om annonce: Jeg har mit på det tørre

27. januar 2012 15:09 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Vestager om annonce: Jeg har mit på det tørre
Billede mangler

“Jeg har mit på det tørre.”
Sådan lyder det fra økonomi- og indenrigsminister Margrethe Vestager (R) i et direkte svar på tiltale om at være bankernes politiske kæledægge.
Annoncen skyldes, at Vestager sammen med resten af regeringen siger nej til en ny finanskat i EU.
I en stor anlagt annoncekampagne beskylder de røde ungdomspartier derfor Vestager for at være “i lommen på bankerne”.
“Man kan jo spørge banksektoren, om de synes, det føles sådan. Men hvis ungdomsorganisationer mener, de kan stå inden for det budskab, så må de gøre det, for jeg har mit på det tørre,” siger Margrethe Vestager til Newspaq.
Socialdemokraternes, SF’s og Enhedslisten ungdomsorganisationer er utilfredse med regeringens nej tak til en ny finansskat i EU – den såkaldte tobinskat. I sidste øjeblik valgte Socialdemokraterne og SF dog at annullere kampagnen, hvor Vestager ligger som spar dame i brystlommen på et nålestribet jakkesæt.
“Det er en speciel måde at være i lommen på, hvis det, man laver nede i lommen, er at regulere den nålestribet strammere og strammere,” fortæller økonomiministeren og henviser til regeringens skrappere krav til finansverdenen i kølvandet på krisen.
Margrethe Vestager vil dog ikke løfte pegefingeren over for de unge politikere. Hun mener, “det må være et anliggende mellem S, SF og deres ungdomspartier”.
Annoncen blev senere lavet om, så der i stedet stod ‘Er de radikale i lommen på bankerne?’. Ungdomspartierne har endnu ikke indrykket den i aviser landet over.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu