Vestergaard før Bayern-møde: En kæmpe skuffelse

3. marts 2013 12:39 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Vestergaard før Bayern-møde: En kæmpe skuffelse
Billede mangler

Budgettet er til mere. Truppen er til mere. Men tabellen siger nedrykning.

 

Det er status for Jannik Vestergaard og Hoffenheim før søndagens møde med FC Bayern München.

Hjemmeholdet Hoffenheim er placeret under nedrykningsstregen til trods for svulstige budgetter og et af Europas mest moderne træningsanlæg – hele pakken finansieret af it-rigmanden Dietmar Hopp.

– Det er en kæmpeskuffelse. Det kan der ikke være tvivl om, siger Jannik Vestergaard.

Det danske forsvarstalent ventes med fra start mod Bundesligaens tophold efter, at stopper-konkurrenten Delpierre er blevet skadet.

– Det bliver en stor mundfuld. Bayern er muligvis verdens bedste hold lige nu, men det er ikke umuligt. Bayern har så stort et forspring i ligaen (17 ned til Dortmund, red.), at de ikke er presset, og desuden venter der dem en vigtig Champions League-kamp mod Arsenal, så måske mangler de lige de 10-15 procent, der gør, at vi kan være med. vi skal bruge point, så det er en nøglekamp for os, siger han.

Det er status for Jannik Vestergaard og Hoffenheim før søndagens møde med FC Bayern München.

Det tyske nedrykningsdrama ligner umiddelbart en sag mellem en trio af hold. Greuter Fürth, Hoffenheim og Augsburg slås om at undgå de to sidste nedrykningspladser og i stedet ende på den tredjesidsteplads, der udløser en playoff-kamp mod nummer tre i 2. Bundesliga. Så vidt scenariet.

– Der er stadig 33 point at spille om, så man skal heller ikke afskrive, at vi kan komme endnu længere frem i tabellen, men jo. Vi skal så minimum slutte tredjesidst. Det kan ikke være til diskussion, siger den danske U21-landsholdsspiller.

Årsagerne til Hoffenheims nedtur flere. En dårlig sæsonstart, trænerfyringer og et voldsomt uheld har mærket spillerne. Boris Vukcevic kørte galt i efteråret og var efterfølgende i koma som følge af trafikuheldet.

– Det var et frygteligt uheld, som tog vores fokus væk fra fodbolden. Det kan jo ikke være anderledes, når en holdkammerat kommer så galt af sted, siger Jannik Vestergaard.

Dietmar Hopp har garanteret at skulle det ende med nedrykning, så sælger han ikke klubben, men er tværtimod klar til at poste flere millioner kroner i truppen for at sikre øjeblikkelig tilbagevenden til den bedste række.

– Det er vores opgave de næste måneder at sikre det ikke bliver nødvendigt. Vi må simpelthen ikke rykke ned, siger Jannik Vestergaard.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu