Vestergaard forlænger med Team Esbjerg

14. august 2015 06:52 | Af: Elo Christoffersen, ec@newsbreak.dk
 
Vestergaard forlænger med Team Esbjerg
Maria Mose Vestergaard. Foto: Niels Husted.
Maria Mose Vestergaard. Foto: Niels Husted.

Maria Mose Vestergaard har indgået en ny kontrakt med Team Esbjerg. Foto: Niels Husted.

Maria Mose Vestergaard har indgået en ny etårig aftale med Team Esbjerg og satser i sit andet år som seniorspiller på at opnå mere spilletid end i den første sæson.

– I forhold til, at det var min første sæson, var jeg overrasket over, at jeg fik så meget spilletid. Men jeg vil gerne være endnu mere på banen og har brugt sommerferien på at styrke fysikken, så jeg har taget fire kg på, siger Maria Mose Vestergaard i en pressemeddelelse.

Det 20-årige talent med en håndboldopdragelse i Kvik, UH Esbjerg og nu Team Esbjerg har hidtil været benyttet som alternativ til Susanne Kastrup Forslund på venstre fløj, men oprindelig er hun playmaker, og på den position ser hun også muligheder i fremtiden.

Det bekræftes af cheftræner Lars Frederiksen, der er meget tilfreds med at fastholde en talentfuld spiller af egen avl i klubben og byen.

– Jeg forventer, at Mose som andetårssenior tager et skridt op ad rangstigen. Hun er en spiller, der ikke bare er med for at fylde holdkortet ud, men med sin blændende teknik og sit fine blik for spillet kan gøre en forskel. Hvis vi skulle løbe ind i skader i bagkæden i den nye sæson, vil hun bestemt være en mulighed, og især også på længere sigt. I første omgang skal vi have bygget noget fysik på hende, og så skal hun arbejde med forskellige tekniske afslutninger, siger Lars Frederiksen.

I forberedelserne til den nye sæson træner flere af de bedste U18-spillere med ligatruppen for at få en fornemmelse af, hvad der kræves for at begå sig i den absolutte top i dansk kvindehåndbold. At Maria Mose Vestergaard har kunnet opnå spilletid i 26 kampe på et stjernebesat mandskab taler om hendes kvaliteter, og hun har nydt at byde sig til.

– Klubben er inde i en rigtig god udvikling, og det har været fedt at være med i kampen om medaljer og DM-finalerne, også selv om jeg ikke fik spilletid. Det håber jeg at få næste gang, siger Maria Mose Vestergaard.

Det mentalt stærke talent er ud af en rigtig eliteidrætsfamilie, hvilket har været lærerigt og en inspiration til at forsøge at nå så langt som muligt i håndboldkarrieren. Indtil videre ønsker hun at bide sig fast på Team Esbjergs hold. Så må drømmene om landsholdet og udlandet vente.

Maria Mose Vestergaard debuterede for Team Esbjerg i en pokalkamp mod FC Midtjylland i april 2014 og har siden fået spilletid i 26 kampe og scoret 19 mål. Ved siden af håndboldspillet arbejder hun i Blue Water Shippings marketingafdeling og forventer at studere fra næste år, formentlig markedsføringsøkonom.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu